5 Δεκεμβρίου, 2023

Ξεσπά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορώ με τη γυναίκα μου να είμαι ευτυχισμένος;»

Ξεσπά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορώ με τη γυναίκα μου να είμαι ευτυχισμένος;»

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος»

Για την περιπέτεια που είχε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όταν λιποθύμησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μίλησε ο ίδιος στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξέσπασε.

Μετά την ανάρτησή του μέσα από το ασθενοφόρο, ο γνωστός μουσικός, εκτός από τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, δέχτηκε και μερικά σχόλια μίσους και κακιάς τα οποία επηρέασαν την ψυχολογία του.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος να παθαίνει κάτι και από κάτω να γράφουν: “Άντε, να πεθάνει να ησυχάσουμε”. Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά… δηλαδή για όνομα του Θεού…» είπε αρχικά ο Μαυρίκος Μαυρικίου.

Και ξέσπασε για τα μηνύματα που λαμβάνει: «Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με τη γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Ελπίζω να φύγουμε τρεις»: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η γυναίκα του προσκυνούν στην Παναγία για να τους χαρίσει ένα παιδί

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε ζωντανά από την Σίφνο στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes σήμερα 17/8, με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα και εξομολογήθηκε ότι ελπίζει να φύγουν τρεις από το νησί, μετά το προσκύνημα που έκανε με τη γυναίκα του στην Παναγία για να τους χαρίσει ένα παιδί.

Το προσκύνημα

Αφού λοιπόν, μίλησε για την εν λόγω εκπομπή και το ρόλο που θα έχει, όπως επίσης και για τη σχολή που ανοίγει με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, εξομολογήθηκε πως συνδύασαν το ταξίδι του με έναν ιερό σκοπό.Όπως αποκάλυψε, βρέθηκαν στη Σίφνο τον Δεκαπενταύγουστο για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι που τόσο πολύ θέλουν, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την ατυχή εγκυμοσύνη της Ιλάειρας.

«Η Σιφνος βοήθησε να ξεκουραστούμε, να πάρουμε μια ανάσα. Ήρθαμε σε μια περίοδο να προσκυνήσουμε της Παναγίας εδώ στις εκκλησίες τις φοβερές του νησιού και να προσευχηθούμε για ένα παιδάκι γιατί το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζω να φύγουμε τρεις», είπε χαρακτηριστικά.