«Ξεπέρασε τα όρια…» – «Ξέσπασε» για τον Γιώργο Παπαδάκη η Μπάγια Αντωνοπούλου

«Ξεπέρασε τα όρια…» – «Ξέσπασε» για τον Γιώργο Παπαδάκη η Μπάγια Αντωνοπούλου

«Κάρφωσε» τον πρώην συμπαρουσιαστή της για το παρασκήνιο του χωρισμού

Η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν έχει διστάσει να μιλήσει στο παρελθόν για τον τηλεοπτικό χωρισμό με τον Γιώργο Παπαδάκη, που συζητήθηκε όσο ελάχιστοι, αποκαλύπτοντας το πώς έφτασαν στο τέλος.

Η δημοσιογράφος παραδέχθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δεν Γίνεται» ότι υπήρξε μεγάλη ένταση κατά τα γυρίσματα της εκπομπής, η οποία ξεπέρασε τα όρια που έχει βάλει για τον εαυτό της και την αξιοπρέπειά της, με τον παρουσιαστή αργότερα να απαντά με τη σειρά του

Η στιγμή που η Μπάγια «ξέσπασε»

«Υπήρξε μια ένταση η οποία με ώθησε στο να πάρω αυτή την απόφαση και να αποχωρήσω από το “Καλημέρα Ελλάδα”. Όλοι έχουμε τα όρια μας. Εμένα τα όρια μου ήταν μέχρι εκείνο το σημείο. Και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα για εμένα και για την εξέλιξη μου από εδώ και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι δεν έμαθα πάρα πολλά από το ”Καλημέρα Ελλάδα” και ότι δεν ευχαριστώ τον Γιώργο για αυτά που μου προσέφερε. Αυτό είναι προφανές και είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεχάσω.

Εγώ γενικά λειτουργώ ως επαγγελματίας, οπότε δέχομαι τις εντάσεις σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα, στο βαθμό που θεωρώ ότι είναι μέχρι τα όρια που έχω βάλει εγώ για τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου. Υπήρξε κάποια ένταση και αποφάσισα να αποχωρήσω. Εντάσεις από εντάσεις διαφέρουν. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί και έχω συνεργαστεί χρόνια. Αλλά δεν θεωρώ ότι ο λόγος είναι ότι εγώ ξαφνικά εν ώρα εκπομπής που μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά κι εγώ έχω δουλέψει σαν το σκυλί όλα αυτά τα χρόνια, δεν νομίζω ότι δεν θα συγκεντρωνόμουν στη δουλειά μου και θα ήμουν αντιεπαγγελματίας» λέει η ίδια.

 478 total views,  4 views today

.