Ξεκαθαρίζει ο Ηλίας Ψινάκης: «Περάσαμε υπέροχα με τον Σάκη Ρουβά» (Video)

Ξεκαθαρίζει ο Ηλίας Ψινάκης: «Περάσαμε υπέροχα με τον Σάκη Ρουβά»

«Γνώρισα ένα βράδυ τον Σάκη Ρουβά όταν…»

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα για όλα.

Για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά και τις σχέσεις του σήμερα, ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθάρισε…

«Γνώρισα ένα βράδυ τον Σάκη Ρουβά όταν ήμουν στην Κέρκυρα. Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω πάντα γιατί όλοι με καταπιέζανε να κάνω κάτι συγκεκριμένο κι άρχισα να μανατζάρω τον Σάκη για 17 χρόνια. Περάσαμε υπέροχα. Ναι, και τώρα είναι καλή η σχέση μας»

Για τις αλλαγές στα Media αλλά και την σημερινή εποχή, ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε: «Κάθε εποχή είναι ίδια. Η showbiz, η πολιτική, όλα αυτά ανά εποχές είναι αντίστοιχα με ευκολίες και δυσκολίες.

Παλιά για να μην γράψουν ή να γράψουν ένα δημοσίευμα έπρεπε να τους παρακαλέσεις. Τώρα το κάνεις με ένα τηλέφωνο», είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός – Δεν τον χώνευα, με ήθελε για…»

Ο Ηλίας Ψινάκης στο επεισόδιο της εκπομπής στο «Στο Γηροκομείο» που μεταδόθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/7) στο Mega αναφέρθηκε στην ταραγμένη σχέση με τον πατέρα του που πέθανε σε ηλικία 64 ετών το 1990 και μίλησε για την μητέρα του και την οικογένειά του.

Όπως εξήγησε η μητέρα του ήταν από πολύ καλή οικογένεια – ο παππούς του ήταν αρχίατρος του βασιλιά Κωνσταντίνου (παππού του τέως) – ενώ ο πατέρας του ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Ο ίδιος τους πρώτους μήνες της ζωής του τους πέρασε σε σκάφος και 9 μηνών τον έφεραν οι γονείς του στο σπίτι. «Δεν είχα καλή σχέση με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος. Είχε την ΗΛΚΑ (Ηλεκτρικές Κατασκευές).

Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκας. Κακό κάρμα βέβαια αλλά πάρα πολλά λεφτά», είπε αρχικά και συνέχισε: «Γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ μορφωμένους από την πλευρά της μαμάς μου και πολύ πλούσιους από την πλευρά του μπαμπά μου και τους έβλεπα όλους αυτούς χάλια. Ο πατέρας μου απαιτούσε όλοι να είναι σαν αυτόν. Για μένα άλλο ήθελε ο μπαμπάς μου άλλο η μαμά μου».

Ο Ηλίας Ψινάκης ακολούθως θυμήθηκε τη μέρα που ο πατέρας του τον αποκλήρωσε δύο φορές μέσα σε μια μέρα. «Μια φορά με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές και του λέω “ρε, μπαμπά δε γίνεται αυτό το πράγμα”. Μου έλεγε “να κουρευτείς αλλιώς τη Μερσεντές στον κύριο Γιάννη”.

Μια μέρα τα μάζεψα, πάω στο γραφείο στον Πειραιά να το δώσω στον κύριο Γιάννη, δεν φρενάρει στα πλακάκια η Μερσεντές, μπαίνει η τζαμαρία όλη και σκάει στο καπό αλλιώς δεν θα σας μίλαγα και λέω “πες στον π… τη Μερσεντές την έδωσα και να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο”».

«Ετσι αποφάσισα να κάνω ό,τι μου κάνει κέφι»

«Και τότε αποφάσισα να κάνω ό,τι μου κάνει κέφι γιατί όλοι οι επιτυχημένοι τότε ήταν δυστυχισμένοι. Αν πετύχω θα είμαι σαν αυτούς; Όχι αγάπη μου!», συμπλήρωσε και στη συνέχεια έδωσε και άλλες λεπτομέρειες για την οικογενειακή ζωή του. «Σιχαινόμουν τους συγγενείς.

Είχαμε ένα πολύ μεγάλο σπίτι και φέρνανε όλοι τα παιδιά τους για να παίζουμε. Και αυτό ήταν τρελό γλείψιμο και πολύ σιχαμένο και το κατάλαβα από μικρός». «Εκεί πήρα και μερικά μαθήματα γιατί όταν χώρισε η μαμά μου με τον μπαμπά μου επειδή ο μπαμπάς μου είχε τα λεφτά ακόμα και οι συγγενείς της μητέρας μου πήγαν υπέρ του μπαμπά μου στα δικαστήρια που σφάχτηκαν».

«Με ήθελε ρομπότ»

Αυτό βέβαια τον οδήγησε να πάρει και κάποιες αποφάσεις, όπως ανέφερε στη συνέχεια. «Και από τότε επέλεξα να έχω μόνο τους φίλους μου ή τους συγγενείς που τυχαίνει να είναι φίλοι μου. Εγώ αποφάσισα να μείνω με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν το κατάπιε αυτό.

Ήταν πολύ αυταρχικός. Δεν τον χώνευα, με ήθελε ρομπότ. Ο πατέρας μου μού έλεγε “μην δέχεσαι συμβουλή. Όταν σου λένε να σου δώσουν μια συμβουλή θα τους λες δώσε μου 10.000 δολάρια”. Μια μέρα είπε να μου δώσει μια συμβουλή και του λέω “δώσε μου 10.000 δολάρια” και κόβει ένα τσεκ και μου το δίνει».

 

 

 468 total views,  8 views today

.