25 Απριλίου, 2024

Ξεχάστε όπως την ξέρατε: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανανεώθηκε και… ρίχνει σαγόνια [ΒΙΝΤΕΟ]

Ξεχάστε όπως την ξέρατε: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανανεώθηκε και… ρίχνει σαγόνια

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του MasterChef.
Μάλιστα, η νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τόσο με τις ικανότητες της στην κουζίνα όσο και με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Το πρωί της Δευτέρας, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και μαζί με τους παρουσιαστές σχολίασε τους παίκτες και τις εξελίξεις στο φετινό κύκλο του MasterChef.

Εντύπωση προκάλεσε η ανανεωμένη εμφάνιση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη και το αλλαγμένο look της που τονιζόταν από τα ξανθά, πλέον μαλλιά της.

Η Σπυριδούλα σχολίασε το «μοιραίο λάθος» της Μαρίνας Ντεμολλάι που της κόστισε την παραμονή της στο Master Chef.

Για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, είπε: «Ανανεώθηκα. Μου έκανε καλό η καραντίνα εμένα».

Τέλος, για την Μαρίνα Ντεμολλάι είπε: «Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα. Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια.

Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης».