29 Μαρτίου, 2024

Ξανά μαζί Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου; Η φωτογραφία που… λύνει το μυστήριο της επανασύνδεσης

Ξανά μαζί Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου; Η φωτογραφία που… λύνει το μυστήριο της επανασύνδεσης

Ανατροπή τη στιγμή που και οι δύο φαινόταν να έχουν σχέσεις

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι γεγονός, πως έχουν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν, καθώς έχουν κάνει μαζί και ένα παιδάκι. Να θυμίσουμε εδώ πως στη συνέχεια ήρθε ο χωρισμός του, αλλά οι σχέσεις συνέχισαν να είναι πολιτισμένες.

Και οι δύο έχουν κάνει το επόμενο βήμα σε ό,τι αφορά τα προσωπικά τους και επειδή και οι δύο γνωρίζουν τις σχέσεις του άλλου, δεν έχουν κανένα θέμα, να συναντιούνται. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους βρέθηκαν ξανά μαζί, κάνοντας ένα πολύ όμορφο πάρτι στο αγοράκι τους, που έκλεισε τα 8 του χρόνια.

Η συνάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου

Ηλιάδη - Γκέντσογλου

 

Η Αγγελική Ηλιάδη ”σπάει” τη σιωπή της για τον πρώην και τον νυν

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Happy Day, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε το πρωί της Τετάρτης 9/3. Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αλλά και τον τρόπο που ισορροπεί τα ερωτικά με την οικογένεια της.

Είναι πολύ ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της από τη Φάρμα, Γρηγόρη Αναστασιάδη και δεν το κρύβει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ναι μεν θα συνεχίσουν την κοινή τους ζωή χωρίς όμως να βγάζει εκτός τον μπαμπά του μικρού Βασιλάκη, τον Σάββα Γκέντσογλου!

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ρωτά την γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».