29 Μαρτίου, 2024

Βρέθηκε ο 18χρονος που κοιμόταν κάτω από δέντρα για να μην τον βι@ζουν: Οργή με κτήνη βι@στές

Βρέθηκε ο 18χρονος που κοιμόταν κάτω από δέντρα για να μην τον βι@ζουν: Οργή με κτήνη βι@στές

Εντοπίστηκε ο 18χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει πέσει θύμα βι@σμού από έναν 67χρονο συγχωριανό του καθώς και θύμα ενδοοικογενειακής βί@ς από τον πατέρα του

Ο 18χρονος ΑμΕΑ, ο οποίος φέρεται να έχει πέσει θύμα βι@σμού από έναν 67χρονο συγχωριανό του καθώς και θύμα ενδοοικογενειακής βί@ς από τον ίδιο του τον πατέρα, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, τον νεαρό τον είδαν συγχωριανοί του να βρίσκεται μαζί με τον παππού του.

Ο 18χρονος ήταν αγνοούμενος για αρκετές ώρες και κατά τη συζήτηση της προσωρινής επιμέλειάς του από συγγενικό του πρόσωπο, δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

Ο άτυχος νέος για να αποφύγει τις αρρωστημένες ορέξεις του φερόμενου ως δράστη, ζούσε σαν αγρίμι στα χωράφια της περιοχής έχοντας για κρεβάτι του εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα ακόμα και δέντρα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 18χρονος πάσχει από μέτρια νοητική υστέρηση χωρίς να εμφανίζει διαταραχές του συναισθήματος, ούτε ψυχωσικές εκδηλώσεις.

Όπως αποκάλυψε το Reader.gr κατά την ψυχιατρική εξέτασή του επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι αναφορές των κοινωνικών υπηρεσιών σχετικά με την σεξουαλική κακοποίησή του «που άρχισε από 14 ετών».

Οπως σημειώνεται στην ιατρική γνωμάτευση, ο 18χρονος ανέφερε ότι «ο πατέρας γνώριζε για το συμβάν, επέλεξε εντούτοις να διατηρεί φιλική σχέση με τον αναφερόμενο κακοποιητή-βι@στή».