29 Μαρτίου, 2024

«Βόμβα» Σάκη Κεχαγιόγλου για την υπόθεση της Πάτρας: «Θα αναλάμβανα την Πισπιρίγκου»

«Βόμβα» Σάκη Κεχαγιόγλου για την υπόθεση της Πάτρας: «Θα αναλάμβανα την Πισπιρίγκου»

«Στην Ελλάδα δικάζει το μικτό μη ορκωτό κακουργιοδικείο του twitter»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: O γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, σε μια συνέντευξη «ποταμό» στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε για τις δίκες της χρονιάς και όχι μόνο. Παράληλλα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναλύοντας την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο.

Ερωτώμενος για το αν θα είχε πρόβλημα να αναλάβει την υπέρασπιση κάποιου από τους πασίγνωστους κατηγορούμενους στις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο είπε ότι όλοι έχουν διακεκριμένους υπερασπιστές αλλά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνει συνήγορος υπεράσπισης, ακόμα και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Εγώ είμαι μόνιμα απότην πλευρά τη υπεράσπισης. Οι πελάτες μου είναι “αθώοι” επισήμανε ο Σάκης Κεχαγιόγλου που όπως είναι γνωστό είχε αναλάβει την υπεράσπιση της Έφης, στη δίκη με το βιτριόλι.

“Πιστεύω ότι ήταν βαριά σκοπούμενη βλάβη και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση είπε ο συνήγορος της 37χρονης η οποία καταδικάστηκε όπως είναι γνωστό σε ισόβια κάθειρξη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.”

Αναφερόμενος στην κοινή γνώμη και στα social media ο ποινικολόγος είπε ότι “Στην Ελλάδα δικάζει το μικτό μη ορκωτό κακουργιοδικείο του twitter”.

Ο ίδιος πρότεινε οι δίκες να γίνονται μόνο με τακτικούς δικαστές ,χωρίς ένορκους. “Στη χώρα μας ισχύει το τεκμήριο ενοχής και όχι αθωότητας” τόνισε.