29 Μαρτίου, 2024

Βόμβα με Ντέμη Νικολαΐδη ετοιμάζει η κυβέρνηση

Τι βόμβα ετοιμάζει η κυβέρνηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη;

Ο Ντέμης Νικολαϊδης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη.

Τρέχουν οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ κλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να συζητήσει θέματα τα οποία έχουν κάνουν με το κυβερνητικό πλάνο το οποίο εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής με αφορμή το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Θυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μνημόνιο συνεργασίας με τις FIFA-UEFA ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει restart.

Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στο Μαξίμου, καθώς στην κυβέρνηση προετοιμάζονται για συναντήσεις με τις υπερομοσπονδίες από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η σύσταση του κλιμακίου που θα συναντηθεί με τις FIFA-UEFA αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και δεν αποκλείεται ο Ντέμης Νικολαΐδης να έχει ρόλο στην «ομάδα» που θα δημιουργηθεί ή ακόμα και να αποτελέσει την λύση κοινής αποδοχής στην προεδρία της ΕΠΟ!

Όπως γράψαμε ήδη το κυβερνητικό πλάνο, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με τις υπερκείμενες ομοσπονδίες, είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο να διοικηθεί από μια νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή υπό την στενή παρακολούθησή τους για τουλάχιστον μια τριετία (ή και παραπάνω).

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται να προτείνει στις FIFA, UEFA o Ντέμης Νικολαΐδης να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εν αναμονή των εξελίξεων.