28 Μαρτίου, 2024

Βόμβα για εκλογές 2022 από βουλευτή ΝΔ: «Πάμε σε κάλπες στις…» – Πιθανές ημερομηνίες [video]

Βόμβα για εκλογές 2022 από βουλευτή ΝΔ: «Πάμε σε κάλπες στις…» – Πιθανές ημερομηνίες

Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες για εκλογές το 2022;

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει σε κάθε ευκαιρία πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το καλοκαίρι του 2023.

Όμως ο βουλευτής ΝΔ Θεσπρωτίας, Βασίλης Γιόγακας, έριξε εκλογική “βόμβα” τοποθετώντας την ημερομηνία των εκλογών είτε στις 25 Σεπτέμβρη είτε στις 2 Οκτωβρίου 2022.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, Βασίλης Γιόγακας μίλησε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra24, τονίζοντας ότι “Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία”.

“Ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Και αυτός είναι που αποφασίζει πότε θα οδηγηθούμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και διαισθάνομαι ότι οι εκλογές θα γίνουν τότε” ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφορικά με τις επανειλημμένες διαψεύσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη περί πρόωρων εκλογών.

Μάλιστα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου: “Θα είστε πάλι υποψήφιος”, ο κύριος Γιόγακας απάντησε: “Ε, βέβαια!”

Δείτε το βίντεο: