Βόμβα: Δύο πρώην υπουργοί και μία υφυπουργός στηρίζουν Λιγνάδη; Η αλήθεια για θέατρο στη ΓΑΔΑ

 Βόμβα: Δύο πρώην υπουργοί και μία υφυπουργός στηρίζουν Λιγνάδη; Η αλήθεια για θέατρο στη ΓΑΔΑ

Τι γνώριζε ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν πάει στη ΓΑΔΑ και πώς αυτό τον βοηθάει;

Γνώριζε ή όχι ο Δημήτρης Λιγνάδης ότι επρόκειτο να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, όταν λίγες ώρες νωρίτερα παρουσιάστηκε «αυτοβούλως» στην ΓΑΔΑ, δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι στην διάθεση της Δικαιοσύνης;

Με βάση τα ισχύοντα στην δικονομία, η κίνηση αυτή διευκολύνει τον Δημήτρη Λιγνάδη ώστε να προβάλει στην ανάκριση τον ισχυρισμό πως δεν είναι ύποπτος φυγής και ως εκ τούτου να αποφύγει την προφυλάκιση.

Τόσο το ερώτημα, όσο και η απάντηση συνδέονται ευθέως με τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα της νομικής υποστήριξης Λιγνάδη, καθώς εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για βαρύγδουπα πολιτικά ονόματα που “καλύπτουν” τον Δημήτρη Λιγνάδη, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι το κουβάρι του σκανδάλου προσλαμβάνει πολύ περισσότερες και κυρίως μεγαλύτερες διαστάσεις…

Συγκεκριμένα το τελευταίο 24ωρο οι εν λόγω πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τις τελευταίες ημέρες έχει εγκατασταθεί στο σπίτι γνωστής ηθοποιού, η οποία έχει διατελέσει υφυπουργός Παιδείας επί Σημίτη.

O σύζυγος της υφυπουργού είναι επίσης γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο του πολιτισμού τόσο στον θεατρικό τομέα, όσο και στην παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Το σπίτι του ζεύγους στο οποίο φιλοξενείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, επισκέπτονται από την πρώτη στιγμή δύο πρώην “πράσινοι” υπουργοί οι οποίοι τυγχάνει να είναι και νομικοί, όχι όμως με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο.

Ο ένας μάλιστα εξ αυτών, συνδέεται με στενή προσωπική φιλία με τον επιχειρηματία.

Η συμβουλή τους να προσέλθει στην ΓΑΔΑ για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, φαίνεται όμως ότι γύρισε μπούμπερανγκ.

Οι δηλώσεις του συνηγόρου του ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, εξόργισαν, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, τους εισαγγελείς, καθώς το “ανάθεμα” της κοινής γνώμης για την ολιγωρία στην έκδοση εντάλματος, το χρεώθηκε η Δικαιοσύνη.

fimes.gr

 204 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email