17 Απριλίου, 2024

Βόμβα Ατζούν – «Κλείνει» στo Survivor παλαίμαχο πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Βόμβα Ατζούν – «Κλείνει» στo Survivor παλαίμαχο πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Μεγάλος γκολτζής, πάει για να νικήσει…

Έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες και η παρουσία του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, θα… εκτοξεύσει τα νούμερα. Άλλωστε, ο ίδιος ήταν πάντα σκόρερ και ξέρει να νικάει.

Survivor – ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Μια μεγάλη «μεταγραφική βόμβα» θέλει να ενεργοποιήσει ο Ατζούν για τον πέμπτο κύκλο του δημοφιλούς reality επιβίωσης, Survivor, τον επ΄όμενο χειμώνα.

Στόχος του Ατζούν είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Φαίνεται πως Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας ποντάρει αρκετά από τα κέρδη του στο ποδόσφαιρο, προ καιρού, σύμφωνα με κάποια spoiler, έκανε πρόταση στον ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Λουκά Βύντρα ο οποίος όμως αρνήθηκε παρότι η οικονομική πρόταση ήταν όπως διαρρέεται πολύ καλή. Ο λόγος, φυσικά, ήταν ότι πήρε την απόφαση να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα γι’ άλλον έναν χρόνο στα 40 του.

Ο παλαίμαχος σέντερ φορ διαθέτει πολύ μεγαλύτερο όνομα από τον Λουκά Βύντρα και όπως λένε άνθρωποι της ποδοσφαιρικής πιάτσας «ο Δημήτρης παραμένει σε εκπληκτική κατάσταση παρότι έχει αποσυρθεί τόσο καιρό.»

Όπως διαρρέεται, ο Σάλπι φέρεται να έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση για να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης της επόμενης χρονιάς.

Ο Ατζούν όπως μαθαίνουμε θέλει διακαώς το Survivor 5 να είναι ένα πραγματικό All Star με την συμμετοχή όλων των πρώην παικτών που έκαναν την διαφορά στα προηγούμενα Survivor αλλά και με νέους παίκτες που θα φέρουν τηλεθέαση στο κανάλι.

Εάν ο Ατζούν κατάφερει να… κάνει δικό του τον Σαλπιγγίδη, τότε το ριάλιτι που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να πετύχει τις σούπερ θεαματικότητες των προηγούμενων κύκλων ή και να τις διευρύνει.