29 Μαρτίου, 2024

ΒΌΜΒΑ από τον ζεν πρεμιέ μας Αλέξανδρο Mαρκελόπουλο.

ΒΌΜΒΑ από τον ζεν πρεμιέ μας Αλέξανδρο Mαρκελόπουλο.

 

Ο Αλέξανδρος μαρκελόπουλος σοκάρει με δηλώσεις πού κόβουν την ανάσα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δηλώνει ότι πολλές φορές βγαίνει εκτός εαυτού, και ότι πολλά πράγματα είναι εκείνα πού δεν μπορεί να βλέπει..τι μας λέει για όλα αυτά..

 

Αλέξανδρος μαρκελόπουλος

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές βγαίνω εκτός εαυτού γιατί δεν μπορώ την αδικία πού επικρατεί γύρο μας . Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι απλά να κοιτάμε χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως.” 

 

Ο Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος σε μία ερώτηση πού έγινε πάνω στο θέμα ΣΎΣΤΗΜΑ είπε ότι ..

 

“Το σύστημα φταίει σε πολλά θέματα επηρεάζει τούς πάντες και τα πάντα, κάνει κουμάντο σε όλα.. σαν ένα πολύ ψαχμένο άτομο πού είμαι έχω να πω ότι και από την ρίζα να το ξεριζώσεις πάλι θα βγει..”

 

Ο Αλέξανδρος  δεν μένει μόνο σε αυτό όμως. Αποκαλύπτει ακόμα πως έχει χάσει τον έλεγχο με τής γυναίκες, ποίο συγκεκριμένα λέει ότι…

Αλέξανδρος μαρκελόπουλος

 

“Το θέμα με τής γυναίκες δεν μπορώ να το αναλύσω έχουν περάσει πολλές γυναίκες από μένα στα σοβαρά να έχω πάρει δύο Με τρεις.. που όμως δεν έκατσε η μπίλια” 

 

Ώστε να προχωρήσει το θέμα.. θες η ζήλια μου θες λίγο το εγώ μου πού επικρατεί θες το ότι η εμπειρία με έκανε ναι μην έχω εμπιστοσύνη.. είναι πολλά όπως και να το πάρεις το θέμα..”

 

Αυτά μας δήλωσε ο Αλέξανδρος σε μία ακόμη αποκαλυπτική συνέντευξη και τον ευχαριστούμε γι αυτό.