18 Απριλίου, 2024

«Βόμβα» από Δήμητρα Λιάνη για το Βασιλιά Κάρολο: «Μου είχε πιάσει…»

«Βόμβα» από Δήμητρα Λιάνη για το Βασιλιά Κάρολο: «Μου είχε πιάσει…»

Σοκάρει η αποκάλυψή της

Η Δήμητρα Λιάνη έχει ρίξει διάφορες «βόμβες» για τη ζωή της ιδιαίτερα στην εποχή όπου συνυπήρξε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για διάφορες γνωριμίες, όπως με τον νυν Βασιλιά Κάρολο, όταν της έπιασε την κουβέντα.

Για τη γνωριμία τους και την… φιλική του συμπεριφορά που «ενόχλησε» τον Ανδρέα. «Γνωριστήκαμε μία φορά» είπε ενώ είδε μια φωτογραφία που βρίσκονται οι τρεις τους στην πολιτική κηδεία του Βίλλι Μπράντ, στο γερμανικό Κοινοβούλιο. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Δήμητρας Λιάνη πριν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο Κάρολος μου έχει πιάσει την κουβέντα εκεί. Ο Ανδρέας έχει ένα ύφος έτσι λίγο περίεργο. Ο Κάρολος είναι εγκάρδιος μαζί μου, με ρωτάει πράγματα απλά που θα ρωτούσε ένας κοινός άνθρωπος όπως που μένετε, πότε ήρθατε. Και ξαφνικά μου λέει ο Ανδρέας “μμμ σε λίγο θα σου ζητήσει να πάτε και για καφέ”», ανέφερε γελώντας.

Λεφτά με…σέσουλα για τη Δήμητρα Λιάνη: «Έχω μια σύνταξη γύρω στα…»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν χρόνια στην “Πρωινή Μελέτη” η Δήμητρα Λιάνη αποκάλυψε πως παίρνει λεφτά με τη…σέσουλα στη σύνταξή της.

Η ίδια μίλησε για την έκτακτη εισφορά, τις μειώσεις που έχει κάνει στα έξοδά της λόγω οικονομικής κρίσης, την προσωπική της ζωή αλλά και τα παραπανίσια κιλά της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μεγάλο καημό της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Θα ερωτευόταν ξανά;

“Θα ήθελα μια συγκλονιστική προσωπικότητα. Δεν θα ερωτευόμουν ένα μοντέλο, θα ερωτευόμουν μια καταπληκτική προσωπικότητα”.

Ρωτήθηκε αν θα έκανε ποτέ πλαστική επέμβαση και η απάντηση ήταν αφοπλιστική.

Δήμητρα Λιάνη λεφτά σύνταξη

“Αν χρειαζόταν ποτέ θα έκανα πλαστική επέμβαση”.

Κεφάλαιο χαράτσι και έκτακτη εισφορά:

“-Τα πληρώσατε;

-Όχι βέβαια! Ξέρετε πόσο μου ήρθε το χαράτσι για τα σπίτια που έχουν μείνει έτσι εκεί και δεν έχουν πουληθεί ακόμα;

Είκοσι χιλιάδες ευρώ! Νομίζετε ότι εγώ έχω τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το νούμερο; Έχω μια σύνταξη γύρω στα 1.500 ευρώ”.

Θα έκανε τη ζωή της reality;

“Εγώ είμαι άλλη ιστορία. Δεν μπορώ να χωρέσω εγώ σε ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ. Δεν είναι lifestyle η ζωή μου”.