28 Μαρτίου, 2024

Βίντεο από το κινητό της Δέσποινας Βανδή: Σχεδόν γυμνή στο κρεβάτι! Που είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Βίντεο από το κινητό της Δέσποινας Βανδή: Σχεδόν γυμνή στο κρεβάτι! Που είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σίγουρα διανύει μια από τις πιο γεμάτες επαγγελματικές περιόδους της ζωής της καθώς μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Δέσποινα Βανδή τα Σάββατα βρίσκεται στο J2US και τις Κυριακές κάνει εμφανίσεις στην Κύπρο.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, δεν σταματά να… τροφοδοτεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σέξι φωτογραφίες (δείτε εδώ κάποιες που ανέβασε και μετά από λίγο τις κατέβασε). Στα stories που ανεβάζει επικοινωνεί απευθείας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δυσάρεστη εξέλιξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Σε κίνδυνο η περιουσία του – Τι συμβαίνει

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα από το κρεβάτι της ενημερώνει γεμάτη νάζι πως μετά από την απαραίτητη ξεκούραση θα ετοιμαστεί για την εμφάνισή της στη Λεμεσό. Δεν παραλείπει να στείλει τα φιλιά και την αγάπη της στους θαυμαστές της.

 

Νέα έξοδος για Δέσποινα Βανδή – Βασίλη Μπισμπίκη! Δεν την άφησε από την αγκαλιά του ο ηθοποιός

Τι και αν η σχέση τους έχει αποκαλυφθεί, εκείνοι συνεχίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που βγαίνουν δημόσια και πολλά μάτια τους έχουν δει. Μετά λοιπόν το κουτούκι που επισκέφθηκαν, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν σε κρητικό γλέντι.

Φωτογραφίες τους, έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή Τι λες τώρα, με τον ηθοποιό να κάθεται δίπλα της και να έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της, κρατώντας την στην αγκαλιά του.

Η έξοδος αυτή, έγινε μετά το τέλος του J2us, με την Δέσποινα Βανδή με το που τελειώνει το live να πηγαίνει για να τον συναντήσει όπου βρισκόταν στο γλέντι στο Μοσχάτο με φίλους και συνεργάτες.

https://streamable.com/gsqd0c