24 Απριλίου, 2024

Βάσω Παπανδρέου: Πώς είναι σήμερα, αγνώριστη με προβλήματα υγείας [φωτο]

Βάσω Παπανδρέου: Πώς είναι σήμερα, αγνώριστη με προβλήματα υγείας

Πώς είναι σήμερα η Βάσω Παπανδρέου; Αγνώριστη σε φωτογραφία από τις διακοπές.

Η εικόνα της Βάσως Παπανδρέου δεν θυμίζει σε τίποτε την άλλοτε παντοδύναμη πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή “ανέβασε” μια φωτογραφία της Βάσως Παπανδρέου από το 1989, όταν ήταν επίτροπος της Ελλάδας για να την τιμήσει.

Λίγο αργότερα, ήρθε στο φως μια νέα φωτογραφία της, από τις πρόσφατες καλοκαιρινές της διακοπές στο Λαύριο.

Η Βάσω Παπανδρέου φιλοξενήθηκε στο παραθαλάσσιο συγκρότημα του Ασημάκη και έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τρεις γυναίκες που την συνόδευαν σε κάθε της βήμα.

Τα πρωινά πήγαινε για μπάνιο στην ιδιόκτητη παραλία του συγκροτήματος και τα βράδια έκανε βόλτες στο Λαύριο. Καθόταν στα τραπεζάκια του καταστήματος Arte Italiana απ’ όπου τραβήχτηκε και το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Η Βάσω Παπανδρέου δεν θύμιζε σε τίποτα την άλλοτε παντοδύναμη πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, την ισχυρή αυτή προσωπικότητα που έγραψε ιστορία στην πολιτική σκηνή. Έδειχνε αδύναμη, ανήμπορη και μετακινούνταν ελαφρώς υποβασταζόμενη από τις συνοδούς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βάσω Παπανδρέου φέρεται να ταλαιπωρείται από κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετωπίζονται και με την συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων.

H σχετική τιμητική ως προς το πρόσωπο της Βάσως Παπανδρέου, ανάρτηση της Κομισιόν, ανέφερε επεξηγηματικά:

“Το 1989, η Βάσω Παπανδρέου έγινε η πρώτη γυναίκα Επίτροπος. Το χαρτοφυλάκιό της περιελάμβανε την παιδεία, τον αθλητισμό και την νεότητα, θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε στη σημερινή σύνοδο κορυφής για την Παιδεία».

Η 75χρονη σήμερα Βάσω Παπανδρέου (συνωνυμία και όχι συγγένεια με τον Ανδρέα Παπανδρέου) έχει διατελέσει βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν κορυφαίο στέλεχος επί σειρά ετών, καθώς και επίτροπος της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της πραγματοποιήθηκε πριν από δυο χρόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκαλώντας και τότε αίσθηση με την ξανθιά φράντζα και το χαμόγελό της.