28 Μαρτίου, 2024

Βάσια Τριφύλλη: «Και εγώ αγαπώ τον φίλο μου τον Φιλιππίδη, καλά έκανε η Μπάρμπα και τον στήριξε»

Βάσια Τριφύλλη: «Και εγώ αγαπώ τον φίλο μου τον Φιλιππίδη, καλά έκανε η Μπάρμπα και τον στήριξε»

Το σχόλιο που έκανε η Βάσια Τριφύλλη για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Βάσια Τριφύλλη και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε παλιότερα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή της για τις δηλώσεις υπεράσπισης της Βάνας Μπάρμπα. «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη παίζαμε μαζί στο Δελφινάριο, ήταν άψογος απέναντί μου. Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και τον στήριξε δημόσια, να τον υιοθετήσει. Είναι δικαίωμά της να υποστηρίζει όποιον θέλει. Μη σκοτωθούμε τώρα και μεταξύ μας ως Έλληνες.

Αυτό που είπε αφορά μια ανδρική θεωρία. Άλλαξε φύλο η Βάνα; Έγινε άντρας; Γιατί συνήθως οι άνδρες λένε: “μου κούνησε την ουρά της”. Και εγώ τον αγαπάω τον φίλο μου τον Φιλιππίδη, δεν τον αγαπούσα. Τον θεωρώ πολύ μεγάλο ταλέντο. Δεν είχα ποτέ μαζί του ένα δούναι και λαβείν που να με προϊδεάζει για όλα αυτά που μαθεύτηκαν μετέπειτα» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι «έπεσε μαχαίρι» στο «Ραντεβού στα τυφλά». «Κάποιος είπε “αυτήν φάτε την τώρα”. Έχω ακούσει ότι έγινε από τη Ρούλα Κορομηλά. Δεν το συζητήσαμε ποτέ. Μπράβο της που με φοβήθηκε». Τέλος, η Βάσια Τριφύλλη εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της ήθελε να την παντρέψει με έναν άντρα που ήταν πλούσιος, αλλά αρκετά μεγαλύτερος της. «Παντρεύτηκα μία φορά, τον Γιάννη Τριφύλλη που με πέρναγε 24 χρόνια. Είχαμε κι έναν φίλο μας που ήταν γκέι, με μεγάλη περιουσία και είχε λυσσάξει ο πατέρας μου να με παντρέψει με αυτόν. Έχω υπάρξει με συναδέλφους μου, αλλά δεν θα σου πω με ποιους».