18 Απριλίου, 2024

Βαρύ πένθος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε ένα από τα νεογέννητα δίδυμα

Βαρύ πένθος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε ένα από τα νεογέννητα δίδυμα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σόκαρε τους φιλάθλους όλου του κόσμου με ανάρτησή του, καθώς στη γέννηση των δίδυμων που περίμενε με τη σύντροφό του Χεορχίνα, το ένα εκ των δύο παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς με ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι στη γέννα της συντρόφου του, Χεορχίνα, το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή, τονίζοντας ότι η γέννηση του κοριτσιού του, είναι το μόνο που τους δίνει δύναμη για να βρουν τη δύναμη και να αντιμετωπίσουν το γεγονός.

Ο Πορτογάλος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανάρτησή του, την οποία συνυπογράφει με τη σύντροφό του Χεορχίνα, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για την υποστήριξη που παρείχαν, ενώ ζητάει από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα που χρειάζεται η οικογένεια σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CcgHsWLLaf5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b54da9a9-6199-41a0-bee5-a879a84e3966

Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση λόγω της βαθύτατης λύπης μας να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Κριστιάνο – Χεορχίνα“, ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ανάρτησή του, την οποία συνυπογράφει με τη Χεορχίνα.

Στις 28 Οκτωβρίου ο Πορτογάλος διεθνής ποδοσφαιριστής είχε ανακοινώσει με τη σύζυγό του με μια τρυφερή ανάρτηση από το κρεβάτι με το υπερηχογράφημα ανά χείρας ότι περιμένουν δίδυμα.