29 Μαρτίου, 2024

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Νταλάρα – «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Νταλάρα – «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Δύσκολες ώρες για τον ερμηνευτή

Δύσκολες ώρες βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Νταλάρα αφού έφυγε από τη ζωή ένας πολύ στενός του φίλος. Με την ευκαιρία, δείτε τον γαμπρό του γνωστού καλλιτέχνη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες και έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

«Από την άλλη άκρη του κόσμου αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.
Έναν σπουδαίο, εφευρετικό, πρωτοπόρο, ειδήμονα του ήχου, αφοσιωμένο και ερωτευμένο με την δουλειά του, που δημιούργησε ολόκληρη σχολή.

Ξεκάθαρη απάντηση από Άννα Βίσση: «Αντιπαθώ τον Γιώργο Νταλάρα γιατί…»

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε η Άννα Βίσση για τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα, δηλώνοντας ανοιχτά πως τον αντιπαθεί. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου του περιοδικού Psychologies σχετικά με τα γιαούρτια στους πολιτικούς, αλλά και στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα, η Άννα απάντησε:

«Υπάρχει αιτία, υπάρχει κάποιος λόγος, αλλά δεν ξέρω αν θα διάλεγα αυτόν τον τρόπο. Όμως δεν μπορώ να καταδικάσω κανενός την οργή και το τι τον έκανε να φτάσει μέχρι εκεί. Θέλω να καταλάβω γιατί έχει φτάσει κάποιος στο σημείο να πετάξει ένα γιαούρτι.

Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση

Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω. Την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά, δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη».