28 Μαρτίου, 2024

Βαριά άρρωστος ο Γιώργος Παπαδάκης

Οι δύσκολες ώρες

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης, στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά σήμερα το πρωί. Ο παρουσιαστής λίγες ώρες μετά την εκπομπή του, βγήκε μέσω skype στον αέρα και εξομολογήθηκε «Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ».

Ο παρουσιαστής, που πλέον παρουσιάζει το «Καλημέρα Ελλάδα» καθημερινά από το σπίτι του, μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός και στην Ελλάδα, δίνοντας λεπτομέρειες.

«Λίγο πριν από τον κορονοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μπορεί το πρόβλημα υγείας να το ξεπέρασε, ωστόσο τι κάνει σπίτι του;

Ο Γιώργος Παπαδάκης στη σημερινή του εκπομπή, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες του μία ενδιαφέρουσα και παράλληλα αδιανόητη δραστηριότητα που έκανε στο σπίτι, μέσα από την οποία κατάφερε και έγινε από παρουσιαστής κομμωτής!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκίνησε την σημερινή εκπομπή του με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο, θέλοντας να εξηγήσει πως για όλα υπάρχει λύση ακόμα και αν βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε στους δύο συνεργάτες του, πώς κουρεύτηκε μόνος του στο σπίτι του. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι κινήσεις του είναι επαγγελματικές, ενώ φόρεσε και ειδικό προστατευτικό για τα ρούχα του.