29 Μαρτίου, 2024

Βάνα Μπάρμπα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και εγχείρηση

Βάνα Μπάρμπα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και εγχείρηση

Η ανάρτηση που έκανε η Βάνα Μπάρμπα στα social media

Εσπευσμένα στο χειρουργείο μπήκε η Βάνα Μπάρμπα, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο.  Η ηθοποιός είχε πάει να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης», αλλά ύστερα από ένα «αστείο γλίστρημα» βρέθηκε στο νοσοκομείο της Βούλας.

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση «Προμηθέας δεσμώτης». Με ενθουσιασμό το χειροκρότημα και μετά ένα αστείο γλίστρημα και να το, το κακό. Πολλαπλά κατάγματα και τώρα εγχείρηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Αργούς και τώρα τον κύριο Βουγιουκλάκη και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα. Κακό καλοκαίρι, δύσκολο.

Πάμε παρακάτω… Έχει ο θεός. Να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκιά συμπαράσταση μου έκαναν οι κουμπάροι μου Στρατός Σοφία και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός. Τους ταλαιπώρησα τόσο, αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χρήστο που πήγε και μας έφερε. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο. Μέσα του αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα  στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.