18 Απριλίου, 2024

Τζένη Καμάρη: Οι άντρες έχουν ανησυχίες και αναζητήσεις και επιθυμούν να μάθουν πληροφορίες

Τζένη Καμάρη

Τζένη Καμάρη: Οι άντρες έχουν ανησυχίες και αναζητήσεις και επιθυμούν να μάθουν πληροφορίες

ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΝΤΖΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΝΤΖΗΣ

Σήμερα έχουμε κοντά μας την Τζένη Καμάρη . Ήμαστε σε ένα υπέροχο χώρο με θετική ενέργεια.

Η Αστρολογία – Μελλοντολογία στις μέρες μας έχει γίνει δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να σε βοηθήσει από τη μια ή να κάνει τεράστια ζημιά από την άλλη.

Η έλλειψη ενός κρατικού φορέα που να θέτει κάποια κριτήρια στην άσκησή της δυστυχώς έχει κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ανεξέλεγκτα.

Έτσι ο καθένας πλέον μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι αστρολόγος ή μελλοντολόγος και να ασκεί αυτήν την ιδιότητα εκμεταλλευόμενος πολλές φορές την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του απέναντί του.

-Πως ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με την Αστρολογία – Μελλοντολογία; Ήταν κάτι που είχες πάντα στο μυαλό σου ή απλά προέκυψε;

Όχι, μέχρι κάποιο σημείο της ζωής μου δεν είχα σχέση με την Αστρολογία και δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα για αυτήν. Είχα, όμως, από μικρή πολλές έντονες πνευματικές εμπειρίες, εικόνες που έβλεπα ξαφνικά, προαισθήματα που έβγαιναν αληθινά κτλ. Έτσι, στην πορεία της ζωής μου, μου γεννήθηκε η ανάγκη να ασχοληθώ με αυτό το σπουδαίο αντικείμενο. 
-Aν δεν κάνω λάθος λίγο πριν από αυτό προηγήθηκε και μια περίοδος που ασχολήθηκες με την ηθοποιία.

Τζένη μίλησέ μας για αυτήν και ποιά θεωρείς την ημερομηνία σταθμό που σε έκανε να στραφείς στην αστρολογία;

Τζένη Καμάρη
Τζένη Καμάρη

Αφού είχαν περάσει τα χρόνια και ήμουν ήδη 25 χρονών, συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι οι εμπειρίες αυτές που ζούσα έπρεπε να συμβαίνουν για κάποιον λόγο και με κάποιον σκοπό, αποφάσισα πιο συνειδητά να ερευνήσω τον χώρο των άστρων και του μέλλοντος, ίσως σε μια προσπάθεια να τις εξηγήσω βαθύτερα. Άρχισα, έτσι, να μελετάω διάφορα βιβλία και να εμβαθύνω στον χώρο με μεγαλύτερη επιθυμία και επιμονή.

-Τι πιστεύεις για την Αστρολογία – Μελλοντολογία;

Πρόκειται για μια πολυδύναμη και περίπλοκη, θα έλεγα, επιστήμη η οποία απαιτεί πρώτα έμφυτη ικανότητα και μετά βαθιά γνώση. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι ο ειδικός που ασχολείται με αυτήν θα πρέπει να διαθέτει και γνώσεις ψυχολογίας, για να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικότερα τους ανθρώπους που απευθύνονται σε αυτόν.  Ταυτόχρονα, θα πρέπει ο ίδιος να είναι σταθερός και αναλυτικός, προκειμένου να είναι σε θέση να ερμηνεύει σωστά τα δεδομένα που ανακαλύπτει.

-Η τηλεόραση συνδυάζεται με την Αστρολογία – Μελλοντολογία;
Η Αστρολογία είναι, όπως ξέρετε κι εσείς, μια ενασχόληση με πολύ μεγάλο εύρος, η οποία απαιτεί πολύ χρόνο και αφοσίωση. Ωστόσο, με την τηλεόραση μπορεί να συνδυαστεί, αλλά μόνο στον βαθμό που, στο πλαίσιο της ανάγκης σου να βοηθήσεις τους ανθρώπους, μπορείς να κάνεις γνωστά τα γεγονότα που μπορεί αυτή να προβλέπει σε έναν ευρύτερο αριθμό ατόμων.

-Ενδιαφέρονται και οι άνδρες για την Αστρολογία – Μελλοντολογία;

Ναι, φυσικά ενδιαφέρονται, αλλά νομίζω λίγο λιγότερο από τις γυναίκες. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα απόλυτο, εξαρτάται και από την κάθε περίπτωση, καθώς και οι άντρες έχουν ανησυχίες και αναζητήσεις και επιθυμούν να μάθουν πληροφορίες για τα θέματα που τους αφορούν, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά τους είτε για τα προσωπικά τους.

-Όμως έχεις ασχοληθεί και με το Internet και τώρα με την τηλεόραση; Πες μας λίγα λόγια.

Σε ό,τι αφορά το ίντερνετ, ετοιμάζω τώρα τη δική μου ιστοσελίδα, η οποία θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, αλλά και ενεργειακών προϊόντων, π.χ. κοσμημάτων, που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον καθένα να βελτιώσει τη ζωή και την καθημερινότητά του σε όλα τα επίπεδα. Η τηλεόραση, από την άλλη, όπως σας είπα πριν, προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης και ευθείας ενημέρωσης του κοινού που αναζητά να λάβει έγκυρες πληροφορίες για τα θέματα που το απασχολούν και, γι’ αυτό, αποτελεί για εμένα ένα ουσιαστικό μέσο επέκτασης των υπηρεσιών μου προς αυτούς. 
Δυο κομμάτια που δεν θίγονται εύκολα. Η παιδική αστρολογία και η ομοφυλοφιλία.
Η παιδική Αστρολογία είναι ένα, επίσης, δύσκολο πεδίο, που μπορεί, όμως, να αποτελέσει ένα σημαντικό «εργαλείο» βοήθειας στους γονείς για τη σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού τους, αφού μπορεί να τους αποκαλύψει από νωρίς πτυχές του χαρακτήρα του, με τη σωστή μελέτη του ωροσκόπιού του.

Τζένη Καμάρη
Τζένη Καμάρη

Η ομοφυλοφιλία, τώρα, έχει στη μελέτη της σαφή ψυχολογική προσέγγιση, γι΄ αυτό ο αστρολόγος που θα ασχοληθεί με αυτήν πρέπει να είναι πολύ έμπειρος και να αντιλαμβάνεται σε βάθος τα στάδια της εσωτερικής αναζήτησης που έχουν περάσει οι άνθρωποι αυτοί για να κατασταλάξουν στο σημείο ζωής τους, προκειμένου να μπορεί να τους στηρίξει σωστά.

-Ας ανοίξουμε μια παρένθεση εδώ και ας πούμε κάποια πράγματα για την  Your Destiny. Τι είναι;

Η εταιρία Your Destiny είναι η νομική έκφραση της αγάπης και της μεγάλης επιθυμίας μιας σειράς ανθρώπων, με επικεφαλής εμένα, να παρέχουν αληθινή και αξιόπιστη αστρολογική – πνευματική στήριξη σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, στη Your Destiny παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που στόχο έχουν να βοηθήσουν όσους μας εμπιστεύονται τα άγχη και τα προβλήματά τους να βαδίσουν στο σωστό μονοπάτι για την επίλυσή τους.

Με τη μελέτη του προσωπικού θέματος του καθενός εξατομικευμένα και λεπτομερειακά, μπορούμε να τον στρέψουμε στη σωστή κατεύθυνση και να τον βοηθήσουμε να αντιπαρέλθει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, βοηθώντας τον να περάσει και μέσω μιας διαδικασίας αυτοβελτίωσης, με μόνιμα θετικά αποτελέσματα για τη μετέπειτα ζωή του.

Με μια πρόσθετη υπηρεσία, η οποία είναι πρωτοποριακή, κάθε Δευτέρα ενημερώνουμε τηλεφωνικά όλους τους συνεργάτες μας σχετικά με τα ευρήματα της μελέτης μας για την εβδομάδα που πέρασε, παρέχοντάς τους μια επιπλέον έγκυρη ματιά στα γεγονότα που τη χαρακτήρισαν και οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνει.

Αυτό είναι ένα συμβουλευτικό coaching που παρέχουμε σε όλους πρόσθετα και εντελώς δωρεάν.  

 -Τζένη πότε πρέπει κανείς να απευθύνεται σε εσένα ;

Νομίζω, όταν νοιώσει έτοιμος να ζητήσει στήριξη στην υπέρβαση των προβλημάτων του και στη βελτίωση πρώτα του εαυτού του και μετά της γενικότερης ζωής του.

Τζένη Καμάρη
Τζένη Καμάρη

 

-Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια κάποιου όσον αφορά στην επιλογή ενός Αστρολόγου – Μελλοντολόγου;

Θεωρώ ότι ένα από τα βασικότερα κριτήρια είναι να διαπιστώνει την ουσιαστική του βοήθεια και τον θετικό της αντίκτυπο στην καθημερινότητα και τη ζωή του γενικά. Αυτό, βέβαια, πρέπει να περάσει από μια διαδικασία δοκιμής πρώτα, μέχρι να βρεθεί εκείνος που θα «μιλήσει» την καρδιά και την ψυχή του ανθρώπου που αναζητεί τη βοήθεια.

 

-Τι μπορεί κάποιος να αποκομίσει μέσα από μια συνεδρία;

Από μια συνεδρία μπορεί κανείς να αποκομίσει πολλά πράγματα, βαθύτερη σκέψη, νέα εμπειρία, μεγαλύτερη διαύγεια, αλλά, κυρίως, αφύπνιση προς τη δημιουργία ενός καλύτερου εαυτού και μιας ζωής με περισσότερη ηρεμία, επίλυση προβλημάτων και επίτευξη στόχων.   

 

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σου.

Εγώ  ευχαριστώ πολύ