25 Απριλίου, 2024

Τζένη Χειλουδάκη: Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο στο στήθος που θα κάνει μετά το Πάσχα (Εικόνα)

Τζένη Χειλουδάκη: Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο στο στήθος που θα κάνει μετά το Πάσχα

Η Τζένη Χειλουδάκη δεν έχει καμία σχέση με το πλάσμα που θυμόμαστε από το μακρινό παρελθόν της δόξας, της χλιδής και των θυελλωδών σχέσεων.

Είναι μια ώριμη γυναίκα που όσο δυνατά τη χτύπησε η καλή νεράιδα με το ραβδί της προσφέροντάς της τα πάντα σε αφθονία, τόσο σκληρά την προσγείωσαν οι «κακοί δαίμονες» σε μια ζόρικη ζωή γεμάτη στερήσεις.

Χρόνια ολόκληρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζώντας πια στην Κρήτη με την πολυαγαπημένη της μητέρα, την κυρία Άννα που στέκεται σαν βράχος δίπλα της, έχει ξεπουλήσει τα πάντα για τα «παιδιά» της. Τα αδεσποτάκια- σκυλάκια και γατάκια – που μαζεύει από το δρόμο και τους προσφέρει τα απαραίτητα αλλά κυρίως την αγάπη της, σε ένα χώρο που κατάφερε μετά από τεράστιο αγώνα να περιφράξει με την οικονομική στήριξη γνωστών και αγνώστων φίλων. Σήμερα, δάκρυα κυλούν στα μάτια της μπροστά στον Γολγοθά που την περιμένει και προσεύχεται να πάνε όλα καλά…

Ένα ακόμα χτύπημα της μοίρας

Και πάνω που κουτσά-στραβά έβαλε σε μια τάξη της ζωή της και είπε δόξα τω Θεώ, ήρθε ένα ακόμη χτύπημα. Η διπλή μαστεκτομή που δεν θα καταφέρει να κάνει στην πρωτεύουσα. Η Τζένη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα μετά το Πάσχα θα χρειαστεί να αφαιρέσει το στήθος της.

«Έχουμε και λέμε και είναι οριστικό… πήρα τις απαντήσεις μετά τον υπέρηχο που έκανα… μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου… έχω ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο και έπειτα στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο που θα γίνει το χειρουργείο… Αθήνα είναι αδύνατο να ανέβω… έχω τα ζώα μου έχω τη μάνα μου…», έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Δες την ανάρτησή της:

πλασματα μου πανεμορφα……λοιπον αρχικα να σας ευχαριστησω για τα εκατονταδες ινμποξ σας σχετικα με την υγεια μου…..ειχα σκοπο να σας κανω βιντεακι να σας πω τα νεα αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε και ετσι θα σας τα γραψω εδω…..εχουμε και λεμε και ειναι οριστικο…πηρα τις απαντησεις μετα τον υπερηχο που εκανα…μετα το πασχα θα αφαιρεσω τα στηθη μου……εχω ραντεβου εδω στο νοσοκομειο και επειτα στο παγνη στο ηρακλειο που θα γινει το χειρουργειο….αθηνα ειναι αδυνατο να ανεβω…..εχω τα ζωα μου εχω τη μανα μου…..εχω επισης ξανα ραντεβου με πνευμονολογο και παθολογο.. αλλα και καρδιολογο..επισης εχω 400 χοληστερινη και εντελως τζαζλεμενο θυρεοειδη….μιλησα ηδη με την ενδοκρινολογο φιλεναδαρα μου μαρια κουτσακη και αρχιζω ξανα με τ4 88αρι….συντομα χαπι και για τη χοληστερινη…παιρνω φυσικα και το λαντος που μου συνταγογραφησε η ψυχολογος μου……σημερα ξυπνησα με τρομερο πονοκεφαλο και κακοδιαθετη…..συμβαινουν αυτα….ζωη τη λενε…….σας φιλω,να εχετε υγεια και να σας προστατευει ολους το συμπαν και οι θεοι….η τζενη σας….