28 Μαρτίου, 2024

Τυχερός στην ατυχία του: Ανέβηκε στο φουσκωτό και γλίτωσε την τελευταία στιγμή από επίθεση καρχαρία (Video)

Τυχερός στην ατυχία του: Ανέβηκε στο φουσκωτό και γλίτωσε την τελευταία στιγμή από επίθεση καρχαρία

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Την τρομάρα της ζωής του, πήρε ένας Αυστραλός στα τέλη Μαΐου, όταν και βρέθηκε τετ-α-τετ με έναν όχι και τόσο μεγάλο καρχαρία.

Το περιστατικό έγινε στο Queensland, το οποίο είναι ένα από τα πιο διάσημα μέρη για σέρφερ στην χώρα και το video στο TikTok, ξεκινάει με τον πρωταγωνιστή να δείχνει χαλαρός ενώ είναι στο νερό.

Όταν όμως κάνει την εμφάνισή του ο καρχαρίας, αρχίζει να πανικοβάλλεται, να ουρλιάζει και να χτυπάει ένα κλουβί σαν και αυτά που μαζεύουν καβούρια στην επιφάνεια της θάλασσας.

Ο καρχαρίας που εκείνη την ώρα μάλλον αποσυντονίστηκε, είτε έχασε τον στόχο, είτε στην πραγματικότητα δεν τον είχε βάλει ποτέ, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να ανέβει στο φουσκωτό και να τα βάλει με τους φίλους του που γελούσαν.

Δείτε το βίντεο:

Καρχαρίες κομματιάζουν δελφίνι και το κατασπαράζουν (Video-Προσοχή σκληρές εικόνες)

Στο παρακάτω βίντεο μεγάλοι λευκοί καρχαρίες καταβροχθίζουν ένα δελφίνι. Τους δύο λευκούς καρχαρίες κατέγραψε drone κοντά στις ακτές της Καλιφόρνιας, με τους κοντινούς κολυμβητές και σέρφερ να μην έχουν πάρει χαμπάρι για το βάναυσο τσιμπούσι που λαμβάνει χώρα σχεδόν δίπλα τους.

Tο ευγενικό θαλάσσιο θηλαστικό είναι ήδη νεκρό και στην αρχή φαίνεται να το πλησιάζει ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας, που μπήγει τα δόντια του στη σάρκα του δελφινιού. Επίσης, viral έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μία παραλία της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ, κρατώντας στα νύχια του ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο μοιάζει με καρχαρία.

Στη συνέχεια, σειρά στο φαγοπότι παίρνει ένας ακόμη λευκός καρχαρίας, με τα δύο υποβρύχια αρπακτικά να εναλλάσσονται στο κουφάρι του δελφινιού.