25 Απριλίου, 2024

Τσαρούχας: Εκκρεμούν οι υποθέσεις Χαϊκάλη και Κιμούλη

Τσαρούχας: Εκκρεμούν οι υποθέσεις Χαϊκάλη και Κιμούλη

Ο πολυάσχολος Πασχάλης Τσαρούχας απασχόλησε πολύ την επικαιρότητα λόγω της ιδιότητάς του ως προέδρου του Πειθαρχικού του ΣΕΗ.

Της Νίκης Κώτσου

Οι καταγγελίες που έπληξαν τον χώρο του θεάτρου και το ελληνικό κίνημα #MeToo τον έφεραν στο επίκεντρο των εξελίξεων ως πρόσωπο-κλειδί.

«Λογικά, το πολύ τρέξιμο έχει τελειώσει για εμένα πάνω σε αυτό το θέμα. Εκτός αν έρθει κάτι καινούργιο», λέει στη Realnews.

Τσαρούχας: Δεν υπάρχει νέα καταγγελία

«Δεν υπάρχει νέα καταγγελία. Οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει είναι στις υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη» προσθέτει.

Αυτή την περίοδο ο Π. Τσαρούχας πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, καθώς τα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, είναι πολλά και απαιτητικά. «Έχουμε μια άψογη παραγωγή που μας διαθέτει τα πάντα. Εκτός, όμως, από την Κύπρο, θα γυριστούν κάποιες ακόμη σκηνές και στη Μάνη», εξηγεί.

«Θα με βλέπετε καθημερινά στη σειρά, έχω έναν σημαντικό ρόλο, αφού υποδύομαι τον Στάθη Καπερνάρο, πατέρα του Στέφανου και της Βασιλικής. Προετοιμαστείτε για βαθιές ανατροπές και πολλές εκπλήξεις! Το σενάριο της Βάνας Δημητρίου είναι απρόβλεπτο και η Βάνα ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της».

Σε ό,τι αφορά τον κινηματογράφο, παίζει στην καινούργια ταινία της Ασημίνας Προέδρου «Πίσω από τις θημωνιές», ενώ θα έχει μια συνεργασία με τον Δημήτρη Μητσοτάκη, για μια μεταφορά στη μεγάλη οθόνη που θα βασίζεται στο βιβλίο του με τίτλο «Η μονοκατοικία».

Ως πατέρας, ο Π. Τσαρούχας είναι απαρέγκλιτα δίπλα στα παιδιά του και, όπως περιγράφει, ακόμη κανένα δεν του έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Είναι μικρά ακόμη. Ο Αχιλλέας, ο μεγαλύτερος, είναι 15 ετών και δεν έχει κατασταλάξει στον επαγγελματικό του προσανατολισμό, ενώ η Αλεξάνδρα μου είναι μόλις 5 χρόνων».

Επειδή η προσωπική ζωή του ηθοποιού είναι πολυτάραχη, αναρωτηθήκαμε σε ποια κατάσταση είναι τώρα. «Αυτή την περίοδο είμαι σε ησυχία!», απαντά, ενώ προσθέτει χαριτολογώντας: «Μόνο όταν θέλω μαθαίνετε κάτι για την προσωπική μου ζωή».