«Τσακωνόμασταν συνέχεια…Ήταν εγωπαθής»: «Άστραψε και βρόντηξε» η Βάνα Μπάρμπα για τον Στράτο Τζώρτζογλου

«Τσακωνόμασταν συνέχεια…Ήταν εγωπαθής»: «Άστραψε και βρόντηξε» η Βάνα Μπάρμπα για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Από Ανθή Κουρεντζή

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το πρόβλημα υγείας της, τις «τρικλοποδιές» στα καλλιστεία αλλά και για την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως απέχει επειδή «θέλω να βρω τον εαυτό μου» ενώ μίλησε και για την περιπέτεια υγείας της.

«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, να μας δοκιμάσει. Πιστεύω πως ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος μέσα από τον πόνο. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Έχω νοιάξιμο. Πιστεύω πως με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ήμουν ματαιόδοξη και εγωίστρια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν έρχεται το κακό είναι να πολεμάμε το φόβο», είπε αρχικά.

«Τα δύο τελευταία χρόνια είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Έφτασα να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο. Με τον Μητροπολίτη Φαναρίου, Αγαθάγγελο, φτιάνουμε έναν χώρο στην Τήνο που να μπορούν να πηγαίνουν οι κακοποιημένες γυναίκες και να βρίσκουν ένα καταφύγιο».

«Θα ήθελα να αναβιώσουμε ξανά το “Καλλιτεχνικό καφενείο’”»

Αναφερόμενη στην τηλεόραση, η Βάνα Μπάρμπα είπε πως την ενοχλεί που κάποιοι καλλιτέχνες παίρνουν διπλές και τριπλές εκπομπές στον χώρο.

«Γιατί σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου; Θα μου πεις το λες από ζήλια. Ίσως να είναι και ζήλια, αλλά τι είδους ζήλια; Δεν είναι “γιατί αυτός και όχι εγώ” αλλά το ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Εγώ θα ήθελα να αναβιώσουμε ξανά το “Καλλιτεχνικό καφενείο”».

Μιλώντας για τα καλλιστεία όπου συμμετείχε, είπε πως ενώ ήταν αγκαλιά με όλα τα κορίτσια, η μία έσπρωχνε την άλλη στην πραγματικότητα.

«Μου βάζουν τρικλοποδιά και λίγο πριν βγω μου πέφτουν τα παπούτσια και η κορδέλα. Μπορεί να μην το έκαναν εσκεμμένα αλλά πάνω στην ταραχή τους».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που υπήρχαν πως στη σειρά «Λιακάδα» υπήρχαν τσακωμοί με τον Απόστολο Γκλέτσο, η Βάνα Μπάρμπα είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ αποκάλυψε πως με τον Στράτο Τζώρτζογλου είχε πολλούς τσακωμούς γιατί ήταν εγωπαθής.

«Ποτέ δεν τσακωνόμουν με τον Απόστολο, με τον Στράτο είχα πιο πολλούς τσακωμούς. Ο Στράτος ήθελε να είμαι στην ούρα μου, που εγώ πάντα αργούσα, επίσης δεν διάβαζα το σενάριο, έλεγα δικά μου λόγια. Ο Στράτος ήταν εγωπαθής τότε, ήταν όλη την ώρα να κοιτάξει να φαίνεται ο εαυτός του πιο πολύ από όλους. Το παραδέχεται πια και τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι πια οικογένεια».

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την μητρότητα και είπε πως αυτό ήταν που την έκανε να καταλάβει τι σημαίνει αγάπη.

«Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς. Θα μπορούσα να γυρίσω πίσω σε μία από τις σχέσεις, που με ‘’χάραξε’’».

.