25 Απριλίου, 2024

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε η κόρη του σκηνοθέτη ενώ εγώ είχα σχέση με τον ναυαγοσώστη» (video)

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε η κόρη του σκηνοθέτη ενώ εγώ είχα σχέση με τον ναυαγοσώστη»

Ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε σε βιντεοταινίες

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη συμμετοχή του σε βιντεοκασέτες αλλά και για τον καβγά που είχε με έναν από τους σκηνοθέτες.

«Είχα παίξει σε πολλές. Είχα έναν φίλο ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες και με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη» είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Με είχε ερωτευτεί η κόρη του

«Μετά δεν συνέχισα. Σε μια ταινία τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη.

Έτσι χάλασε όλη η δουλειά

Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά. Ας πιώ λίγο νερό. Απογοητεύτηκε η κόρη του» αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ο Τρύφωνας Σαμαράς χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι με Ελληνίδα καλλονή!

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχουν χορευτεί μερικά από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια και στα Ρεβεγιόν έχουμε δει μερικά από τα εντυπωσιακά.

Σε μία από αυτές τις εκπομπές είχαμε δει πριν από λίγα χρόνια ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια μεταξύ του Τρύφωνα Σαμαρά και της Όλγας Πηλιάκη.

Η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη δεν είπε όχι στην πρόσκληση του γνωστού κομμωτή να χορέψουν το αγαπημένο τσιφτετέλι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ»…

Και όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο το πλατό «πήρε φωτιά»!