28 Μαρτίου, 2024

Τρόμος στο Λονδίνο: Σήμανε συναγερμός – Εκκενώθηκε πλατεία λόγω ύποπτου πακέτου (video)

Τρόμος στο Λονδίνο: Σήμανε συναγερμός – Εκκενώθηκε πλατεία λόγω ύποπτου πακέτου

Εκκενώθηκε η πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο από την αστυνομία εν μέσω αναφορών για εντοπισμό ύποπτου πακέτου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα. Οι δρόμοι έκλεισαν και όσοι βρίσκονταν στο σημείο κλήθηκαν να απομακρυνθούν. Κάποιοι ανέφεραν ότι εκκενώθηκε και ένα ξενοδοχείο, χωρίς να επιβεβαιώνεται.

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση: Αδέρφια πλακώθηκαν επειδή ο ένας… ούρησε τον άλλο – Το πρόστιμο «μαμούθ» που θα πληρώσουν

Μία από τις πιο προκλητικές συμπεριφορές παρατηρήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε μία πτήση από το Λονδίνο προς την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης δύο από τους επιβάτες, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε ήταν αδέρφια, πιάστηκαν στα χέρια καθώς ο ένας υποστήριξε πως ο άλλος ούρησε πάνω του, καθώς δεν ήταν σε κατάσταση που να μπορεί να πάει τουαλέτα. Ο μεταξύ τους καβγάς έληξε με την επέμβαση των υπόλοιπων επιβατών της πτήσης.

Μάλιστα ο πιλότος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στην Κέρκυρα όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους Alfie και Kenneth Springthorpe, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 λιρών από την Jet2. Πηγή του κακού φέρεται πως είναι ένα μπουκάλι βότκας που βρέθηκε άδειο κάτω από τα καθίσματά τους.

Συναγερμός στο Μενίδι: Έκρηξη σε πρώην βιοτεχνία ξυλείας

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μενίδι, σε πρώην βιοτεχνία ξυλείας, επί τη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγίου Σπυρίδωνα.

Από το συμβάν, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ πρόκειται για κατοικημένη περιοχή, όπου δίπλα από το πρώην ξυλουργείο υπάρχει σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθερίας Σπυράκη στο OPEN. Η κατοικία δίπλα από το κτίριο υπέστη υλικές ζημιές.