Τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου – Είχε αφήσει άφωνους άπαντες

Τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου – Είχε αφήσει άφωνους άπαντες

Τίγκα στο photoshop!

Είναι γνωστό πως σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις σχεδόν πάντα χρησιμοποιείται το… θαυματουργό Photoshop για να διορθώσει ατέλειες ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Αυτό σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι για την αφίσα της Άντζελας Δημητρίου και του Άγγελου Διονυσίου για το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν στη Θεσσαλονίκη το 2017, αλλά το παράκαναν! Η φωτογραφία έχει υποστεί τόση επεξεργασία που έχει αλλοιώσει την εικόνα της τραγουδίστριας και ελάχιστα θυμίζει τη Lady σήμερα.

Η Άντζελα Δημητρίου σε εμφάνιση της προ 5ετίας:

αντζελα-δημητριου-αφισα-21-9

Εξανεμίστηκε η περιουσία της Άντζελας Δημητρίου: Η αλήθεια για τα χρέη, τις κατασχέσεις και το χαμένο σπίτι

Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις, αλλά αυτό είχε και επιπτώσεις οικονομικά, με την ίδια να βλέπει επί της ουσίας την περιουσία της να εξανεμίζεται. Προ ετών έγινε γνωστό ότι έγινε κατάσχεση προσωπικών αντικειμένων από το σπίτι της Άντζελας Δημητρίου λόγω οφειλών προς τρίτους με αποτέλεσμα να μην αισθανθεί καλά η τραγουδίστρια και να λιποθυμήσει.

Σύμφωνα με το spirospero, άνδρες έφυγαν από το σπίτι της παίρνοντας κούτες για οφειλή περίπου 2000€. Η ίδια η τραγουδίστρια αρνείται τα περί κατάσχεσης και τα αποδίδει όλα σε αντιδικία με πρώην σύντροφό της για τον οποίο είχε υπογράψει εκείνη κάποιες επιταγές. Η ίδια πλήρωσε την οφειλή της και όλα σταμάτησαν εκεί.

Όπως όλα δείχνουν όλα έχουν επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της Άντζελας Δημήτριου. Το πρόβλημα στην υγεία της που παρουσιάστηκε λόγω της απρόσμενης εξέλιξεις της κατάσχεσης φαίνεται να έχει ομαλοποιηθεί. Όπως όλα δείχνουν το παρελθόν δεν την αφήνει σε ησυχία αφού πρωην σχέση της την έχει φορτώσει με επιταγές που υπέγραφε εκείνη για λογαριασμό του.

Εκτός αυτού ο άνθρωπος αυτός ζήτησε πίσω τα προσωπικά του αντικείμενα που βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτης της διάσημης τραγουδίστριας στην Ηλιούπολη. Πάντως οι στενοί της φίλοι πιστεύουν πως θα συμβεί ξανά τέτοιο περιστατικό αφού δεν γνωρίζουν τι έχει υπογράψει η Άντζελα Δημητρίου για να βοηθήσει όπως πίστευε τον σύντροφο της.

Τα λάθη, ο τζόγος και το σπίτι που χάθηκε

Τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, το πάθος της με τον τζόγο και τα χρήματα που έχασε από αυτή την εξάρτηση, αλλά και για τους καβγάδες με την κόρη και τους δικούς της ανθρώπους αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου στο Εγώ, δίνοντας ουσιαστικά ένα μάθημα ζωής, μιλώντας σε άλλη περίπτωση και για το παιδί της.

-Ποιο ήταν το κυριότερο λάθος σου;

«Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα».

-Έχασες το σπίτι σου από το τζόγο;

«Όχι. Στον τζόγο έχασα την ηρεμία μου, την προσωπικότητα μου και φυσικά τον κόπο μου. Γι’ αυτό και θέλω να συμβουλεύσω όσους ασχολούνται με τον τζόγο να το κόψουν. Εδώ και τρία χρόνια έχω σταματήσει. Δεν το πιστεύει κανένας. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «Τι κάνεις; Έχεις πετάξει τον εαυτό σου σε ένα χώρο κλειστό, μέσα στην κάπνα, τη βρωμιά, στον κάθε τρελαμένο… Εσύ, μια τόσο δυνατή γυναίκα που ό,τι κατάφερες το έκανες με την αξία της φωνής σου, χωρίς να έχεις καν σπουδάσει, χωρίς καν να ξέρεις τι εστί μουσική». Αν με βάλεις σε ένα πιάνο και με ρωτήσεις τι νότα είναι αυτή, δεν ξέρω να σου απαντήσω».

 1,022 total views,  4 views today

.