Τρισευτυχισμένη η Άντζελα Γκερέκου: «Παντρεύει την κόρη της 5 μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου»

Τρισευτυχισμένη η Άντζελα Γκερέκου: «Παντρεύει την κόρη της 5 μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου»

Βρίσκει ξανά την ευτυχία μαζί με τη Μαρία Βοσκοπούλου

Στιγμές χαράς φαίνεται πως έρχονται για την οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου, με πέντε μήνες να έχουν περάσει από το θάνατο του «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού, με τις φήμες να «φουντώνουν» για την κόρη του, Μαρία, που μοιάζει να έχει βρει την αγάπη.

Η μοναχοκόρη του κορυφαίου καλλιτέχνη και της Άντζελας Γκερέκου βρίσκεται επίσης σε δύσκολη κατάσταση, καθώς ο θάνατος του πατέρα της ήρθε ως ένα τραγικό γεγονός στη ζωή της. Η ίδια θρηνεί τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου και επιχειρεί να απαλύνει τον πόνο της, έχοντας βρει, όπως φαίνεται, τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συνομηλίκου της

Χαμογελούν ξανά Μαρία Βοσκοπούλου και Άντζελα Γκερέκου

Η Μαρία Βοσκοπούλου έχει βρει, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ένα «βράχο» στο πρόσωπο του συγκεκριμένου νεαρού, που της έχει σταθεί όσο κανείς, μετά το θάνατο του πατέρα της κι έχει ήδη κερδίσει την εκτίμησή της οικογένειάς της, με πρώτη την ηθοποιό, που αυτή τη στιγμή κάνει γυρίσματα για τη «Γη της Ελιάς», όπου και πρωταγωνιστεί.

Yes Magazine γάμος Μαρίας Βοσκοπούλου

Η κόρη του μεγάλου καλλιτέχνη επουλώνει τις πληγές της και δεν αποκλείεται, σύντομα, να τη δούμε να επισημοποιεί τη σχέση της με τον εν λόγω άνθρωπο. Περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνον δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το σημαντικό είναι πως, τόσο η Μαρία όσο και η Άντζελα Γκερέκου έχουν βρει τρόπο να χαίρονται, ύστερα από τόσο καιρό θρήνου.

 744 total views,  2 views today

.