Τρίκαλα: Ανθρωποφαγία καταγγέλλει ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 4χρονη κόρη [video]

Τρίκαλα: Ανθρωποφαγία καταγγέλλει ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 4χρονη κόρη

Πιστεύω ότι είναι αθώος, λέει ο πατέρας του 29χρονου και προσθέτει: «να τιμωρηθούμε αλλά όχι να κατακρεουργηθούμε» αν αποδειχθεί η ενοχή του.

Σάλος στα Τρίκαλα με καταγγελίες ότι 29χρονος αστυνομικός ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του.

Στην αθωότητα του γιου του πιστεύει ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού από τα Τρίκαλα που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του, αναφέροντας, μάλιστα, μεταξύ άλλων, ότι αν έχει κάνει κάποιο λάθος να τιμωρηθεί.

«Ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και το ισχυριζόμαστε κι εμείς.

Δεν θα τον υποστήριζα, αν δεν ήταν αθώος.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν πρόλαβε καν να απολογηθεί, δεν έχει πει κουβέντα, του δώσουμε τουλάχιστον το δικαίωμα.

Το τεκμήριο της αθωότητας είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να εξαλείψουμε» είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου, συνταξιούχος αστυνομικός και ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ως πατέρας ό,τι και να πω θα θεωρηθεί ότι με άκομψο τρόπο θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ το παιδί μου. Σαν κοινός πολίτης, ως συνταξιούχος αστυνομικός δεν μπορώ να πω τίποτα, μπορεί να έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν, τιμωρήθηκε.

Δεν μπορεί έναν άνθρωπο να τον ακολουθεί πάντα αυτό το παρελθόν» ανέφερε στη συνέχεια μιλώντας για την καταδίκη του 29χρονου για υπόθεση ναρκωτικών.

 526 total views,  2 views today

.