Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Μη μασάτε, στημένα πράγματα»

Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Μη μασάτε, στημένα πράγματα»

Μία σειρά από αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram έκανε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σχολίασε το φλερτ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας, ενώ δεν δίστασε μάλιστα ν’ αφήσει αιχμές, λέγοντας πως η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έγινε σκόπιμα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια της παραγωγής.

«Μη μασάτε με στημένα πράγματα. Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για έναν σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Bo τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δε θα πήγαινε αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και γι’ αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε η κάποια Καρολίνα;

Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Bo τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις, έχει στήσιμο βγαλμένο από πρωτάθλημα γ Βραζιλίας και έμεινε – το ξαναλέω- κάποια Καρολίνα, για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Bo να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία. Α, κάτσε γαμώτο, δεν τελείωσα. Λέτε να μπει και η Ελευθερία Ελευθερίου; Ποιος; Τι; Που; Πως; Νιάου» έγραψε.

 630 total views,  4 views today

.