Τρελάθηκε ο Σκλαβενίτης: Δωροκάρτες σε τρίτεκνους, αυξήσεις και παροχές άνω των 15,7 εκατ. ευρώ

Τρελάθηκε ο Σκλαβενίτης: Δωροκάρτες σε τρίτεκνους, αυξήσεις και παροχές άνω των 15,7 εκατ. ευρώ

Στη σύναψη νέας επιχειρησιακής σύμβασης για το διάστημα 2021-2023 προχώρησε ο όμιλος Σκλαβενίτης, στο πλαίσιο της οποίας εφαρμόζεται η νέα Πολιτική Αποδοχών και Παροχών με αυξήσεις αποδοχών και παροχές που συνολικά υπερβαίνουν τα 15,7 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «από το 2017 μέχρι σήμερα η Σκλαβενίτης ακολουθεί μια θετική πορεία η οποία δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τους 27.000 εργαζομένους της.

Τέσσερα χρόνια μετά τη Συμφωνία Εξυγίανσης, η Σκλαβενίτης κατόρθωσε με προσήλωση στο Επιχειρηματικό της Σχέδιο να έχει θετικά αποτελέσματα, ατενίζοντας το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία.

Βασιζόμενη στην καλή της πορεία, η Επιχείρηση θέσπισε νέα Πολιτική Αποδοχών και Παροχών, στο πλαίσιο της οποίας η Επιχείρηση προχώρησε σε σύναψη νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης για το διάστημα 2021-2023, με συνολικά ωφελούμενους πάνω από 24.000 οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 90% των εργαζόμενων της.

Με την κίνηση αυτή, η αλυσίδα επιβραβεύει έμπρακτα τους εργαζομένους της για τη συμβολή τους στη θετική της πορεία».

Ειδικότερα, η νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση Εργασίας με ισχύ από τον Σεπτέμβριο του 2021, περιλαμβάνει και προβλέπει:

– Αύξηση μισθού 3% για εργαζόμενους με αποδοχές έως και 1.300 ευρώ και επιπρόσθετες παροχές για συνολικά πάνω από 24.000 εργαζόμενους.

Με βάση την ανωτέρω αύξηση, ο νέος βασικός μισθός στην Επιχείρηση διαμορφώνεται στα 825 ευρώ για εργαζομένους με πλήρη απασχόληση και προϋπηρεσία έως 2 έτη και στα 886 ευρώ για εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση και προϋπηρεσία άνω των 2 ετών.

– Διάθεση μηνιαίων δωροεπιταγών ύψους 50 ευρώ σε τρίτεκνους εργαζομένους και μηνιαία δωροεπιταγή 100 ευρώ ανά παιδί σε εργαζόμενους με παιδιά με ειδικές ανάγκες

– Την επικείμενη ανανέωση του ομαδικού προγράμματος Ασφάλισης Ζωής & Υγείας για όλους τους εργαζόμενους της

– Άδεια μετ’ αποδοχών κατά την ημέρα πραγματοποίησης του εμβολιασμού των εργαζομένων κατά του κορωνοϊού, μία παροχή που είναι σε ισχύ ήδη από τον Φεβρουάριο του 2021.

Παράλληλα, με βάση την προηγουμένη σύβαση εργασίας, όλοι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να δικαιούνται έκπτωση 5% για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης και 10% για αγορές ειδών οικιακού εξοπλισμού από τα καταστήματα της επιχείρησης και παραμένουν σε ισχύ οι ακόλουθες παροχές:

– Χορήγηση δωροεπιταγών σε όλους τους εργαζομένους της επιχείρησης κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων και του Πάσχα

– Χορήγηση δωροεπιταγών ύψους 300 ευρώ για εργαζόμενους που συμπληρώνουν 30 χρόνια στην επιχείρηση

– Επίδομα γάμου 60 ευρώ για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης

– Μηνιαίο επίδομα 50 ευρώ για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους εργαζόμενους

– Μηνιαίο επίδομα προϋπηρεσίας στην επιχείρηση (100 ευρώ για 20 ως 30 χρόνια και 150 ευρώ για πάνω από 30 χρόνια)

– Επίδομα θέσης ευθύνης για τα στελέχη της επιχείρησης

– Την προσθήκη ειδικής άδειας 10 ημερών με αποδοχές, επιπλέον των προβλεπόμενων από τον νόμο, για εργαζόμενους γονείς με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Τα επιδόματα αυτά ισχύουν αναλογικά και για τους εργαζομένους μερικής απασχόλησης.

 760 total views,  4 views today

.