24 Απριλίου, 2024

Τρέλα! «Ξαναμμένες» Ελληνίδες αψηφούν τον… κορωνοϊό! επιδόθηκαν σε καλογυμνασμένους κυρίους

Τρέλα! «Ξαναμμένες» Ελληνίδες αψηφούν τον… κορωνοϊό! Παντρεμένες, ανύπαντρες, πιτσιρίκες και ώριμες πιδόθηκαν σε πιασίματα και αγκαλιές με καλογυμνασμένους κυρίους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περισσότερες από 200 ξαναμμένες Ελληνίδες αψήφησαν τον… κορονοϊό και του έδωσαν και κατάλαβε την Ημέρα της Γυναίκας!

Παντρεμένες, ανύπαντρες, πιτσιρίκες και ώριμες, όλες αγνόησαν τα μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του ιού που εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και στη χώρα μας και επιδόθηκαν σε πιασίματα και αγκαλιές με καλογυμνασμένους strippers από διάφορες χώρες του κόσμου, που ήρθαν στην Αθήνα προσφέροντας μια νύχτα «έξαψης» και λαγνείας!

Ακόμη κι αν πολλοί από τους συμπολίτες μας αποφεύγουν ακόμη και τις χειραψίες υπό τον φόβο του κορονοϊού, οι γυναίκες που έδωσαν το «παρών» στη βραδιά που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ του κέντρου της πρωτεύουσας, με την «εποπτεία» της σεξολόγου Ειρήνης Χειρδάρη, είχαν μπροστά στη θέα των ανδρών άλλη άποψη, βάζοντας στην άκρη τα… μέτρα πρόληψης κατά της νόσου! Πιασίματα στα απόκρυφα σημεία των strippers και χοροί πάνω στα τραπέζια αγκαλιά με τους γυμνούς άνδρες ήταν το κυρίως πιάτο του «μενού»! Ο φακός του Βαγγέλη Καράλη τρύπωσε το βράδυ της Κυριακής στο κλαμπ της λαγνείας και κατέγραψε τα πάντα!

Αρσενικοί «πειρασμοί»

Οι εορτάζουσες που «διψούσαν» να… ρουφήξουν κάθε στιγμή με τα αρσενικά «πειρασμούς» που τις περιτριγύριζαν και τις χαϊδολογούσαν δεν καταλάβαιναν ούτε από τον «εφιάλτη» του κορωνοϊού ούτε από τίποτα! Ατρόμητες αψήψησαν τα πάντα και ξέδωσαν με τα μέλη των Dreammen, τη διασημότερη ομάδα strippers της Ευρώπης. Ντυμένες στην «τρίχα», με σέξι διάθεση και χωρίς καμία αναστολή, άφησαν συζύγους και συντρόφους στο σπίτι και «αμάρτησαν»! Και μπορεί στην αρχή οι περισσότερες να ήταν σχετικά συγκρατημένες απέναντι στο τολμηρό θέαμα που έβλεπαν και απλώς να κατέγραφαν στιγμιότυπα με τα κινητά τους, ωστόσο στη διάρκεια της βραδιάς άφησαν κατά μέρος τις ντροπές!

Ορισμένες μάλιστα εξελίχθηκαν σε πρωταγωνίστριες στα χορευτικά νούμερα των γυμνών αγοριών, βρίσκοντας την ευκαιρία να χαϊδέψουν την ιδρωμένη γυμνή σάρκα τους και κάποιες να προχωρήσουν σε ακόμη πιο τολμηρές χειρονομίες. Αλλες αφέθηκαν χαλαρές στα αγγίγματα των strippers, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνες που τραβούσαν με λύσσα τα εσώρουχα των αγοριών, ανυπομονώντας να τα ξεγυμνώσουν εντελώς μια ώρα αρχύτερα, βγάζοντας ταυτόχρονα ζητωκραυγές έξαψης.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Βαγγέλης Καράλης,  οι περισσότερες γυναίκες που «ξέσκασαν» στο πάρτι προέρχονται από υψηλά οικονομικά στρώματα και βρέθηκαν εκεί θέλοντας να ξεφύγουν για λίγο από τα στερεότυπα της καθημερινότητάς τους. Και απ’ ό,τι φαίνεται το κατάφεραν… Τώρα αν στον δρόμο για το σπίτι και τη συζυγική εστία φρόντισαν να έχουν και αντισηπτικό, αυτό είναι μια άλλη ιστορία…