19 Απριλίου, 2024

Τρελά ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκατοίκηση βόμβα με την σύντροφό του

Σαν “βόμβα” έσκασε η πληροφορία πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός συγκατοίκησε με την σύντροφό του την περίοδο της καραντίνας και… μπορεί να συνεχίσουν να μένουν μαζί! Οι φωτογράφοι του Youweekly.gr τους έπιασαν στα πράσα να κάνουν ποδήλατο.

Ο καλός καιρός των προηγούμενων ημερών βοήθησε πολλούς να συνεχίσουν την καθημερινή γυμναστική που είχαν ξεκινήσει την περίοδο της καραντίνας. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συναντήσαμε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στο Ζάππειο για την καθημερινή του «μετακίνηση 6» για σωματική άσκηση, περνώντας ενίοτε και από τον τακτικό έλεγχο της αστυνομίας.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε ζήσει μια περιπέτεια στο Ζάππειο με την αστυνομία!

Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος του, μέσα σε μεγάλη παρέα βρισκόταν και η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του από τη μέρα που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip «Σε έχω ξεπεράσει», η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο πρόσφατα έκλεισαν τον πρώτο χρόνο μαζί και καθώς είναι χαρακτηριστική η διάθεση του Κωνσταντίνου να προστατεύει την προσωπική του ζωή, σπάνια τους έχουμε δει μαζί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Η συγκατοίκηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την σύντροφό του – Που τους έπιασαν οι φωτογράφοι

Κωνσταντίνος Αργυρός τρυφερές στιγμές με την σύντροφό του

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, βρίσκονταν στο ίδιο σπίτι την περίοδο της καραντίνας, αφιερώνοντας άφθονο χρόνο ο ένας στον άλλον και περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες για το σούπερ μάρκετ και για τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Χρειάστηκε πάντως να παρέλθει η περίοδος της καραντίνας για να τους συναντήσει μαζί το YOU να κάνουν… ορθοπεταλιές.

Ο δύσκολος χειμώνας και ο ρόλος της Αλεξάνδρας

Με τα μέτρα προστασίας, που αφορούν φυσικά και την παρουσία λιγότερου κόσμου στα νυχτερινά κέντρα, σίγουρα αλλάζει η διασκέδαση και η καθημερινότητα του Κωνσταντίνου, που ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Αυτό το διάστημα προσπαθεί να παραμένει δημιουργικός ώστε να μπει δυναμικά στον ερχόμενο χειμώνα, με επικρατέστερη παρτενέρ την Ελένη Φουρέιρα στο «Fantasia», σε μία δοκιμασμένη συνταγή που πέτυχε τις προηγούμενες χρονιές. Μέχρι τότε, συντροφιά του για αυτό το καλοκαίρι αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να παραμείνει η Αλεξάνδρα, με την οποία και καταστρώνουν σχέδια για διακοπές σε απομονωμένο προορισμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.