19 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός του

Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός του

Ανείπωτη θλίψη!

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι του Πειραιά την Πέμπτη, 7 Ιουλίου. Οι αρχές επενέβησαν αμέσως, ωστόσο ανέσυραν νεκρό τον 67χρονο οδηγό του οχήματος.

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή «ΗΕΤΙΩΝΑ» (πύλη Ε2).

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός

Στην επίσημη ενημέρωσή τους οι αρχές σημείωσαν ότι στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών ανέσυραν τον 67χρονο άνδρα μετά τον εντοπισμό του οχήματος στον πυθμένα της θάλασσας. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το όχημά του ανέλκυσε γερανοφόρο όχημα του ΟΛΠ.

Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός του
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Φρίκη στην Κρήτη: Πτώμα ξεβράστηκε σε παραλία του Ρεθύμνου

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν όσοι έκαναν το μπάνιο τους σε παραλία του Ρεθύμνου. Ένα πτώμα ξεβράστηκε στην αμμουδιά και σκόρπισε τον πανικό στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το περιστατικό συνέβη στην παραλία της Επισκοπής, όταν λουόμενοι είδαν ένα ανθρώπινο πτώμα να έχει ξεβραστεί από τη θάλασσα. Το σημείο αποκλείστηκε από άνδρες του Λιμεναρχείου και η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και έλειπαν κάποια μέλη. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου διενεργείται προανάκριση, ενώ την ίδια ώρα, σε συνεργασία με την αστυνομία, εξετάζονται και πιθανές δηλωμένες εξαφανίσεις, προκειμένου οι αρχές να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.