28 Μαρτίου, 2024

Τραγικές ώρες για την Σοφία Βόσσου: Έφτασε 37 κιλά!

Τραγικές ώρες για την Σοφία Βόσσου: Έφτασε 37 κιλά!

Ανατριχιαστικό!

Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την εκπομπή «Σου Κου Family».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αισθάνθηκε την ανάγκη να εμφανιστεί δημόσια και να μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της που την οδήγησε να φτάσει 37 κιλά, απαντώντας παράλληλα σε όλους εκείνους που έσπευσαν να την κρίνουν αρνητικά για την εικόνα της.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα το στομάχι μου, κάνουμε ένα χειρουργείο, πάει καλά και παθαίνει μία διάτρηση ξαφνικά. Αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω, με έθρεφαν με παρεντερικές. Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα. Θέλω να πω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου και την ομάδα του. Με στήριξαν. Ένα ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, στο παιδί μου.

Δεν σου κρύβω ότι έζησα στιγμές μεγάλου πόνου, αφόρητου. Εκεί λύγισα αλλά είπα όχι, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν συνεχώς και πήρα δύναμη. Τώρα είναι 51 κιλά και ανεβαίνω. Θέλω να φτάσω στα 57 που είναι τα φυσιολογικά μου», δήλωσε σχετικά με το πρόβλημα της υγείας που κόντεψε να της κοστίσει τη ζωή της.

«Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ. Με συγκίνησαν. Ήταν η Ελένη Δήμου, η Κατερίνα Στανίση, η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Πέγκυ Ζήνα. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη», πρόσθεσε.

Η ίδια, σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που λάμβανε όλον αυτόν τον καιρό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εισέπραξα πολλή μεγάλη αγάπη και πάρα πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση κακία. Είναι τόσο ανεγκέφαλοι κάποιοι άνθρωποι που βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που δίνει τη μάχη του και λένε τέτοια πράγματα;».