29 Μαρτίου, 2024

Τραγικές ώρες για την κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αννούλα

Άσχημες, δυστυχώς, είναι οι στιγμές που περνάει η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αννούλα αφού ο γάμος της ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η γνωστή τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον σύντροφό της, Δημήτρη , στα τέλη του μήνα που διανύουμε αλλά αναγκάστηκαν να αναβάλουν τον ευτυχές γεγονός εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

“Είχαμε προγραμματίσει να παντρευτούμε 26 Ιουνίου σε κτήμα, όμως ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδιά μας. Έχω πολλούς συγγενείς στο εξωτερικό και δεν θα μπορούσαν να έρθουν λόγω της καραντίνας”, δήλωσε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο γάμος αναβλήθηκε για του χρόνου το καλοκαίρι, καθώς το ζευγάρι έχει καλέσει περίπου 500 άτομα από την Ελλάδα και εξωτερικό.

Αννούλα Φλωρινιώτη αναβλήθηκε ο γάμος της

Κουμπάροι θα είναι ο καλός φίλος της τραγουδίστριας, Νίκος Χορταρέας, ο οποίος πλέον έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια για να αφιερωθεί στον Θεό.

Δεν θα το πιστέψετε με τι ασχολείται πλέον η Αννούλα Φλωρινιώτη

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, η Άννα που την ξέραμε ως τραγουδίστρια, έχει αλλάξει πλέον δουλειά.

Μαζί με τον πατέρα της, την είχαμε δει ουκ ολίγες φορές να είναι μαζί στην πίστα και όχι μόνο και να τραγουδάνε.

Σήμερα όμως η Αννούλα Φλωρινιώτη έχει αλλάξει επάγγελμα εντελώς. Η νέα της δουλειά είναι τα προξενιά. Μάλιστα δήλωσε στην Espresso ότι: «Από μικρή οι φίλοι μου με λέγανε… Βασιλειάδου, γιατί πάντα ήθελα να τους ζευγαρώνω όλους. Αυτό έκανα πάντα στη ζωή μου και, επειδή η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που απαιτούνται και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, φρόντιζα να φέρνω κοντά φίλους που γνώριζα έξω με φίλους μου στην Ελλάδα. Αυτό μου έδινε διπλή χαρά και είμαι πολύ περήφανη που το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα. Πρώτη φορά το κάνω στη ζωή μου, αλλά το κάνω με πολλή αγάπη και όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι για μένα αυτό το γραφείο δεν είναι επιχείρηση αλλά ευχαρίστηση. Ο μόνος άνθρωπος που δεν θέλει να παντρευτεί σε αυτό το γραφείο είμαι εγώ».