29 Μαρτίου, 2024

Τους «κούφανε» ο Κρατερός Κατσούλης: «Έχω δεχτεί φλερτ από άντρα – Είναι πάρα πολύ ωραίο»

Τους «κούφανε» ο Κρατερός Κατσούλης: «Έχω δεχτεί φλερτ από άντρα – Είναι πάρα πολύ ωραίο»

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

Πριν αρκετά χρόνια ο Κρατερός Κατσούλης είχε βρεθεί καλεσμένος στην τότε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και με την αποκάλυψη που έκανε τους «κούφανε» όλους στο πλατό. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί φλερτ από άντρα και ήταν πάρα πολύ ωραίο, ενώ την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Δέχτηκα ένα φλερτ που είχε ευγένεια και διακριτικότητα. Ήρθε ένας κύριος την ώρα που έπινα το ποτό μου, σταματάει και μου λέει: «Συγνώμη, δεν θα σας ενοχλήσω. Θέλω μόνο να σας πω κάτι.

Έχετε τα μάτια Άραβα πρίγκιπα». Κι έφυγε. Αυτό θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ωραίο. Το να μπορεί να εκφράσει κανείς αυτό που νιώθει χωρίς να ενοχλεί, χωρίς να παρεμβαίνει κι έχοντας αυτό το τακτ που απαιτεί η οποιαδήποτε συνθήκη».

Λεφτά με το…τσουβάλι: Τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρναν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης από το Star

Λεφτά με το…τσουβάλι φαίνεται πως έπαιρναν κάθε μήνα ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου από το Star. Ο μισθός τους από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» φαίνεται ότι ανερχόταν σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το κασέ τους! Σε ποια οικονομική βαθμίδα άνηκε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στο Star

Ακολουθεί ωστόσο, αυτή των 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία ανήκει η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης. Σε αυτή φέρονται να συγκαταλέγονται πολλά πρόσωπα, όπως και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου!