28 Μαρτίου, 2024

Τον «έδωσε» τον Σοϊλέδη η Μαρία Αντωνά: «Ο Άρης πήγε στο Survivor για τη…» (Video)

Τον «έδωσε» τον Σοϊλέδη η Μαρία Αντωνά: «Ο Άρης πήγε στο Survivor για τη…»

Τι αποκάλυψε;

Οι εξελίξεις είναι… φωτιά και λαύρα στο Survivor 5, με το παρασκήνιο φέτος να είναι ίσως πιο έντονο από ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τους παίκτες να δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα και να «θυσιάσουν» οτιδήποτε, προκειμένου να βρεθούν εκείνοι στον αφρό. Μάλιστα, το φημολογούμενο ειδύλλιο της Σοφιάνας Αβραμάκη με τον Άρη Σοϊλέδη έχει βγάλει εκτός εαυτού τη Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στη «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη που είναι στο Survivor.

«Γνώριζε τον Σάκη και τη Ναυσικά. Λογικό είναι να συμβαίνει. Αυτό γίνεται και στην ομάδα των Μαχητών. Δεν ευθύνεται κάποιος παίκτης, η παραγωγή κάνει το casting» είπε για το γεγονός ότι ο σύντροφός της γνώριζε από πριν κάποιους συμπαίκτες του.

«Έχουμε δει κάποιες καταστάσεις όπου όλοι χάνουν την υπομονή τους και το κουράγιο τους. Ο Άρης διαχειρίστηκε καλύτερα το ξέσπασμα της Βρισηίδας. Βλέπω ένα παιδί ότι είναι δίκαιο και σκέφτεται ομαδικά ακόμα και τώρα που έχει ασυλία».

Του στάθηκα πολύ στις δυσκολίες του. Όταν με έναν άνθρωπο είστε μαζί είστε και στα δύσκολα. Μου λείπει. Η απόδειξη της αγάπης του βρίσκεται στο σώμα του» είπε για το τατουάζ του συντρόφου της με το πρόσωπό της.

«Είναι λίγο υπερβολές τα ποσά που ακούγονται. Ο καθένας κάνει το δικό του deal» είπε.

«O Άρης έχει πάει εκεί για τη σχέση μας, το έχει πει» είπε ακόμα.

Survivor 5: Ξεφτίλισε δημόσια την Αντωνά ο Μπέλλος – «Σοβαρέψου λίγο…»

Η Μαρία Αντωνά έχει βρεθεί με τη σειρά της στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των… περιπετειών του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5, με τις αντιδράσεις να είναι πολλές για τη δημοσιογράφο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αρκετοί συμπαίκτες από την ομάδα του ποδοσφαιριστοί δεν έχουν διστάσει να αφήσουν «αιχμές» πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον ίδιο και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor 5: Βρήκε… το μάστορά της στον Μπέλλο η Αντωνά

Ωστόσο, από την άλλη, η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά η οποία τον περιμένει πως και πως μιας και ετοιμάζουν τον γάμο τους δε διστάζει να τον υποστηρίζει τόσο από την πρωινή εκπομπή όσο και από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι λοιπόν, ο πρώην παίκτης του Survivor, Θανάσης Μπέλλος αποφάσισε να σχολιάσει το όλο γεγονός με μια αρκετά καυστική ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Το είδα και αυτό, ανάρτηση στα social δηλαδή ότι θέλει να μας πει η κυρία Αντωνά ότι της είπανε οι πρώην συμπαίκτες της Σοφιάννα ότι τι και αφήνει υπονοούμενα ότι αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ της Σοφιάννας και του Άρη ότι τελικά φταίει η Σοφιάννα. Για να σοβαρευτούμε λιγάκι γιατί θα χάσουμε τα λογικά μας τελικά με αυτά που ακούμε. Έλεος πια».

Survivor Μπέλλος για Αντωνά