16 Απριλίου, 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: «Έκλεισε» τα 80 στην αγκαλιά της Αντζελας Γκερέκου

Η δημοσίευση της Αντζελας Γκερέκου στα social media

Τα 80 του χρόνια «έκλεισε» ο Τόλης Βοσκόπουλος και το γιόρτασε στην αγκαλιά της συζύγου του, Άντζελα Γκερέκου. Ο λαϊκός τραγουδιστής έσβησε το κεράκι του πάνω σε μία εντυπωσιακή τούρτα και δέχτηκε τις ευχές από τις δύο γυναίκες της ζωής του. Η κόρη του ζευγαριού, η 19χρονη Μαρία, δε μπόρεσε να είναι εκεί, ωστόσο ευχήθηκε στον μπαμπά της μέσω βιντεοκλήσης.

«Γενέθλια με αγαπημένα πρόσωπα! Τι καλύτερο από αυτό.. (Με την Μαρία βιντεοκλήση).. Κι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Ανταποδίδω! Υγεία κι αγάπη!» έγραψε στα social media η Άντζελα Γκερέκου. Η ανάρτηση όπως ήταν φυσικό ενθουσίασε τους διαδικτυακούς φίλους του ζευγαριού, συγκεντρώνοντας αρκετά like και σχόλια. 

tolis_voskopoulos1.jpg

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1936 στον Πειραιά (Κοκκινιά). Είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου, συνολικά έχει έντεκα αδελφές. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Βήμα βήμα» του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα. Η καθιέρωσή του στο πεντάγραμμο ήρθε με την «Αγωνία» τη σημαδιακή χρονιά του 1968 (σύνθεση Γιώργου Ζαμπέτα) που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις, ένα άπιαστο νούμερο για εκείνη την εποχή.

https://www.instagram.com/p/B-NMYxhpCA3

Σε όλα τα χρόνια της ζωής του, ο λαϊκός τραγουδιστής έχει κάνει τέσσερις γάμους. Με την Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 στο δημαρχείο της Κέρκυρας. Όλοι τότε μιλούσαν για τον γάμο της χρονιάς. Κουμπάροι ήταν ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ και επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος, ενώ παρόντες ήταν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και ο Σάκης Ρουβάς με τον Ηλία Ψινάκη.

https://www.instagram.com/p/BzF1r59IZlR

https://www.instagram.com/p/ByyI_4QIbc5