Το πολύ το φ@κι, φ@κι έχει και συνέπειες! Γουίλ Σμιθ

Το πολύ το φ@κι, φ@κι έχει και συνέπειες! Γουίλ Σμιθ: «Έπαθα ψυχοσωματικά από το πολύ σεξ, έφτανα σε οργασμό και μου ερχόταν αναγούλα»

Τον απάτησε η σύντροφός του, τη χώρισε και το… έριξε στο πολύ σεξ! Το οποίο όμως, τον… αρρώστησε. Η αναφορά στον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος όπως αναφέρει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Will» είχε μετατραπεί σε «ύαινα του σεξ».

«Χρειαζόμουν απεγνωσμένα εκτόνωση και δεν υπάρχει χάπι για τον “ερωτικό πόνο”. Περιορίστηκα σε ομοιοπαθητικά γιατροσόφια, όπως ψώνια και συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις. Μέχρι εκείνο το σημείο στην ζωή μου είχα κάνει σεξ μόνο με μία ακόμα γυναίκα πλην της Μέλανι. Τους επόμενους μήνες όμως, έγινα ύαινα», αναφέρει ο ηθοποιός.

Επειδή όμως, η τακτική αυτή κάθε άλλο παρά ταίριαζε στην προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή του, ο Γουίλ Σμιθ δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όπως εξηγεί παρακάτω, αντί να χαρεί την ενεργή σεξουαλική ζωή του, εκείνος απέκτησε ψυχοσωματικά προβλήματα. «Έκανα σεξ με τόσες πολλές γυναίκες και αυτό ήταν τόσο αντίθετο στον πυρήνα της ύπαρξής μου, που ανέπτυξα μια ψυχοσωματική αντίδραση στους οργασμούς. Κυριολεκτικά μου ερχόταν αναγούλα και ορισμένες φορές έκανα ακόμα και εμετό».

Παρά τις άσχημες αντιδράσεις του οργανισμού του, ο ηθοποιός συνέχισε να προσπαθεί εφαρμόζοντας αυτή την μέθοδο, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή, θα σταματήσει η ταλαιπωρία του.

«Κάθε φορά, προσευχόμουν πως αυτή η όμορφη ξένη θα με αγαπούσε, θα έπαιρνε τον πόνο μου και κάθε φορά, έμενα βαριεστημένος και σε άθλια κατάσταση και ο τρόπος που με κοίταζαν εκείνες απλώς ενέτεινε την αγωνία μου», γράφει ο ηθοποιός.

Λίγο καιρό μετά, ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την Σίρι Ζαμπίνο, όμως τελικά ο γάμος τους κράτησε μόνο 3 χρόνια. Στην συνέχεια, στην ζωή του μπήκε η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, με την οποία παντρεύτηκαν, όμως εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να έχουν πολύ ελεύθερα όρια στην σχέση τους.

«Πίναμε κάθε ημέρα, κάναμε σεξ πολλές φορές μέσα στην ημέρα για τέσσερις συνεχόμενους μήνες. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν διαγωνισμός. Όπως και αν είχε, σε ό,τι με αφορούσε δύο πράγματα μπορούσαν να συμβούν: ή θα ικανοποιούσα αυτή την γυναίκα σεξουαλικά, ή θα πέθαινα προσπαθώντας», έγραψε για την γυναίκα του ο Γουίλ Σμιθ.

 220 total views,  2 views today