29 Μαρτίου, 2024

«Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα – Το αγόρι το χάιδευα, του έβαζα…»: Σοκάρει ο θείος που κακοποιούσε τα ανίψια του

«Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα – Το αγόρι το χάιδευα, του έβαζα…»: Σοκάρει ο θείος που κακοποιούσε τα ανίψια του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους βιασμούς ανηλίκων το 2009 στη Θεσσαλονίκη, όπου τρία μικρά παιδιά, ηλικίας 3, 5 και 6 ετών κακοποιούνταν σεξουαλικά για χρόνια από τον θείο τους, που υποτίθεται ότι τα πρόσεχε, όσο έλειπαν οι γονείς και οι παππούδες τους.

«Για 3 ολόκληρα χρονιά από όταν πήγαινα Α’ έως και Γ’ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργάζονταν, με πήγαιναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος μου για να με προσέχουν. Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί ο θείος μου με κακοποιούσε σεξουαλικά», δήλωσε ο 18χρονος στην εκπομπή “Live News” του Mega. Ο νεαρός που βρήκε τη δύναμη να καταθέσει ήταν μόλις 6 ετών, το 2009 που ξεκίνησε η συστηματική του κακοποίηση. Για 4 ολόκληρα χρόνια όπως κατήγγειλε, ο θείος του ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις τόσο στον ίδιο, όσο και στα 2 μικρότερα ξαδερφάκια του.

«Άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματός μου, όπως κεφάλι ή πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Μετά άρχισε να μου κάνει κι άλλα πράγματα…» ανέφερε ακόμη ο ίδιος.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 51χρονος ασελγούσε στα ανήλικα ανίψια του - Βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις

Ο 51χρονος θείος τους λειτουργούσε βάσει σχεδίου, προσπαθώντας να απομονώσει τα παιδιά με διάφορα τεχνάσματα ενώ κάποιες φορές, δεν δίσταζε να προχωρήσει ακόμα και μέσα στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού των θυμάτων του.

«Είχε καταφέρει όμως με τον τρόπο του να με κάνει να τον αγαπώ. Κάθε φορά μου έδινε δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου. Πολλές φορές με πήγαινε βόλτες με το αυτοκίνητο και με θώπευε όσο καθόμουν στη θέση του συνοδηγού πάνω από τα ρούχα μου και μια φορά με οδήγησε σε ερημικό μέρος, δεν θυμάμαι πού ακριβώς και άρχισε να με θωπεύει, ενώ του έλεγα επανειλημμένα ότι θέλω να πάω σπίτι” αναφέρει ακόμη ο 18χρονος, προσθέτοντας: “Στη Γ’ Δημοτικού συνέβη ένα περιστατικό που ήταν αφορμή για να μάθουν οι γονείς μου. Ο κατά 3 χρόνια μικρότερος ξάδελφός μου, είπε στον πατέρα του ότι ο θείος πήγε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα του ή ότι τον φίλησε, δεν θυμάμαι. Τότε ο θείος μου πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιερά γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι».

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν με προσοχή την υπόθεση, εντόπισαν και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, που περιέγραψε τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία.

Ο δράστης από την πλευρά του δηλώνει μετανιωμένος. “Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει κι έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. Της έβαζα (…). Το αγόρι το χάιδευα, του έβαζα (…) και (…) μπροστά του. Μια φορά μόνο του (…).

Τον έβγαλα και βίντεο ενώ ήταν γυμνός. Το άλλο αγόρι το χάιδεψα στα πόδι; και τον φίλησα στο μάγουλο. Δώρα δεν τους έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα βίντεο με τα ανιψιά μου τα έδειξα σε ένα φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πάω στην τουαλέτα. Μου είχε πει ότι του αρέσει να βλέπει τέτοια”, με την ομολογία του να σοκάρει.

Οι γονείς των δύο μικρότερων θυμάτων προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους

«Απομακρύναμε άμεσα τα παιδιά από τον θείο. Εκείνος μας παραπλάνησε λέγοντας ότι οι συνέπειες αυτές ήταν παροδικές από τα χάπια που δεν έπαιρνε και με φαρμακευτική αγωγή θα έστρωναν όλα».

Η έρευνα συνεχίζεται και η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του 51χρονου αφορά γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η δικηγόρος του 18χρονου, που κακοποιήθηκε από τον συγγενή του, Αναστασία Ανάσογλου μίλησε ζωντανά στο “LIVE NEWS”, και μίλησε για κακουργηματική πράξη, καθώς το αυτόφωρο έχει παρέλθει εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα είναι δύο τα εγκληματα, δύο κακουργήματα και 2 πλημμελήματα και κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η πλευρά του 18χρονου ζητά τη σύλληψη του δράστη άμεσα. Η κατάθεση ψυχής του 18χρονου έγινε χωρίς ψυχολόγο καθώς είναι ενήλικος πλέον, ωστόσο το τμήμα ανηλίκων κάλεσε και τα άλλα δύο θύματα.