29 Μαρτίου, 2024

Το γ@μ@σ@ που τρέλανε την Κατερίνα Καραβάτου!

Το γ@μ@σ@ που τρέλανε την Κατερίνα Καραβάτου!

Σοκ είχε πάθει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με μια ατάκα που είχε ακουστεί σε παλαιότερη εκπομπή τους. Είχε… “παγώσει” το ζευγάρι!

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Έτοιμο το Πρωινό” είχε φιλοξενηθεί ο Γιώργος Τράγκας -διαβάστε εδώ όσα είπε για το εμβόλιο-, ο οποίος είχε πει μια ατάκα… “φωτιά”. Ο δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα χειμαρρώδης, όσον αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να θέλει να αλλάξει συζήτηση και να του προτείνει να μιλήσουν για το διαζύγιο Brad Pitt-Angelina Jolie

“Καλά κι αυτή τώρα το έχει παρακάνει, έχει ανορεξία, έχει γίνει κόκκαλα από πάνω μέχρι κάτω, νομίζεις ότι βλέπεις σούπα από κόκκαλα. Κι ο άλλος έχει βαρεθεί, του κουβαλάει όλο παιδιά στο σπίτι, δε βρίσκει ώρα να γαμ@@@”, είχε πει ο Γιώργος Τράγκας, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Δείτε το βίντεο:

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Έπαθαν σοκ μπροστά σε όλο τον κόσμο

Σοκ προκλήθηκε μπροστά σε όλο τον κόσμο για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, με ένα μοναδικό περιστατικό να συμβαίνει στον αέρα της εκπομπής τους.

«Ναι, γεια σας. Μιλάω με τον κύριο Κατσούλη και την κυρία Καραβάτου;» ακούστηκε μια ανδρική φωνή η οποία επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», με το ζευγάρι να έχει ζήσει πρόσφατα «βαθύ» πόνο από μια είδηση.

Οι παρουσιαστές απάντησαν θετικά και ο συγκεκριμένος κύριος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής του Star Channel. «Τόσο καιρό προσπαθώ να μιλήσω και δεν τα έχω καταφέρει» εξέφρασε το παράπονο του ο τηλεθεατής.

«Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε» απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης και θέλησε να μάθει περισσότερα για τον τηλεθεατή που κάλεσε στην εκπομπή.

Η απίθανη φάρσα στην εκπομπή

Ο άντρας ο οποίος κάλεσε στην εκπομπή δήλωσε πως λέγεται Δημήτρης, είναι 43 χρονών, μένει στη Λιβαδειά, έχει ελιές από τις οποίες βγάζει λάδι, και έχει μηνιαίο εισόδημα 5.000 ευρώ τον μήνα. Ο Δημήτρης πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή γιατί επιθυμούσε να κάνει γνωριμία για να φτιάξει τη ζωή του. Ζήτησε μια κοπέλα που να ακούει Ζόζεφιν ενώ δεν έκρυψε την προτίμηση του στην Τζώρτζια Γεωργίου.

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον τηλεθεατή τους.

«Καλημέρα παιδιά, ο Δημήτρης ο Μακαλιάς είμαι!» αποκάλυψε ο ηθοποιός μετά από αρκετή ώρα και οι παρουσιαστές ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.