Το «Χάος»… έχει μπέσα: Η υπέροχη κίνηση του Πυργίδη του Big Brother για όσους έχουν ανάγκη

 Το «Χάος»… έχει μπέσα: Η υπέροχη κίνηση του Πυργίδη του Big Brother για όσους έχουν ανάγκη

Το «Χάος» φαίνεται πως… έχει μπέσα και σκέφτεται τους συνανθρώπους μας, με τον Δημήτρη Πυργίδη, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, να προχωρά σε μια υπέροχη κίνηση για όσους έχουν ανάγκη.

Ο «Μπέντζιν», όπως τον φώναζαν οι συμπαίκτες του στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», έχει μείνει στην ιστορία για την χαρακτηριστική ατάκα του «χάους», προτρέποντάς μας να δίνουμε… μπόλικο από αυτό στις ζωές μας, διαθέτοντας τη δική του, ξεχωριστή, κοσμοθεωρία.

Δημήτρης Πυργίδης προσφορά

Big Brother – Δημήτρης Πυργίδης: Η ξεχωριστή ανάρτηση για όσους έχουν ανάγκη

Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν έχει και επαφή με τη ζωή στην κοινωνία, παρότι ο ίδιος δε στερείται πραγμάτων και πολυτελειών στη δική του. Ο ίδιος, μάλιστα, προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση για όσους περιμένουν σε ουρές για φαγητό μες στο κρύο, κάνοντας τη διαφορά με την προσφορά του.

«Σήμερα το πρωί περίμεναν υπομονετικά στη σειρά 110 άνθρωποι μες στο κρύο για να πάρουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Το κρύο ήταν τόσο που με έκανε να αισθανθώ άσχημα, μιας και δεν μπορώ να βάλω όλους αυτούς τους ανθρώπους μες στο κατάστημα, ώστε να περιμένουν στη ζέστη. Αύριο (σ.σ. σήμερα), λοιπόν, Παρασκευή, μεθαύριο Σάββατο και την Κυριακή, που το κρύο θα είναι περισσότερο, θα ετοιμάσουμε καυτό τσάι με μέλι και θα το μοιράσουμε πριν από το φαγητό, μήπως μπορέσουμε να κάνουμε τις συνθήκες λίγο πιο όμορφες», ήταν η ανάρτηση φίλου του Πυργίδη, την οποία μοιράστηκε και ο πρώην παίκτης του Big Brother, ώστε να ευαισθητοποιήσει συμπολίτες μας.

 336 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email