20 Απριλίου, 2024

Το άγνωστο παρελθόν του συντρόφου της Δέσποινας Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν γίνει ηθοποιός δούλευε ως…

Το άγνωστο παρελθόν του συντρόφου της Δέσποινας Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν γίνει ηθοποιός δούλευε ως…

Μπορεί να τον γνωρίσαμε και να τον λατρέψαμε μέσα από τον ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες και τώρα να τον θαυμάζουμε στο Κομάντα και Δράκοι, αλλά το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη ακούγεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ τρυφερές τους φωτογραφίες).

Ποιος είναι ο άντρας που στέκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας, λίγο μετά το διαζύγιό της με τον επί 19 χρόνια σύζυγός της, Ντέμη Νικολαΐδη;

Η ζωή του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, με τις παραστάσεις: Βρωμιά, Λυσιστράτη, Καλός στρατιώτης Σβέικ”, Σε στενό οικογενειακό κύκλο”, “Ευμενίδες” κ.ά. Το 2008, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές Το Δέκα στον ALPHA και Ο γητευτής στον ANT1. Ακολούθησαν οι σύντομες συμμετοχές του στη σειρά μυστηρίου Σε είδα και στην ερωτική σειρά Αληθινοί Έρωτες στον ALPHA, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στο ΚΘΒΕ, στις παραστάσεις: Λεωφορείο ο Πόθος, “Ορέστης”, “Ματωμένος Γάμος” και “Ο τουφεκισμός της Σαλονίκης”. Τη σεζόν 2009-2010, έπαιξε στις παραστάσεις “Ερωτική Αναρχία”, “Προμηθέας Δεσμώτης” και “Η Τραβιάτα της Λισαβόνας”.

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ στο MEGA, ως Λευτέρης Παπαπολίτης, τη σεζόν 2010-2011.

Το 2011, έλαβε μέρος στη σπονδυλωτή ταινία Η Πόλη των Παιδιών. Τον επόμενο χρόνο, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά του ANT1, Είναι στιγμές κι έπαιξε στη θεατρική παράσταση Ακρότητες.Το 2014, είχε έναν μικρό ρόλο στην κωμική σειρά Καλές δουλειές στον ANT1.

Τη σεζόν 2014-2015, πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά Δικαίωση στο MEGA κι έλαβε μέρος στα έργα Η τρελή του Σαγιό, Fantastico – Τα δημιουργημένα συμφέροντα, Το τρελό αίμα και Ο χορός του θανάτου στο θέατρο.

Τη σεζόν 2016-2017, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά Η λέξη που δε λες.

Παράλληλα, έπαιξε στις παραστάσεις Καζιμίρ και Καρολίνα, Δεσποινίς Τζούλια – στην οποία ανέλαβε επίσης τη διασκευή και τη σκηνοθεσία – και Θείος Βάνιας. Την ίδια περίοδο, ανέλυσε δραματουργικά και σκηνοθέτησε το έργο Άρης. Τη σεζόν 2018-2019, έπαιξε στα: Cabaret και Άνθρωποι και ποντίκια – το οποίο και σκηνοθέτησε. Παράλληλα, ήταν ο σκηνοθέτης της περιοδείας του Άρη και της θεατρικής παράστασης Πατέρας.

Το 2020, πρωταγωνίστησε στην ταινία Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς.

Βανδή – Μπισμπίκης: Τα έφτιαξαν πολύ πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου – Όλο το παρασκήνιο

σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη, το ειδύλλιο ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες αναπτύχθηκε πολύ πριν βγει η ανακοίνωση πως Δέσποινα – Ντέμης χώρισαν οριστικά.

Έπρεπε όμως πρώτα να βγει το διαζύγιο, να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να αποκατασταθούν οι χαμένες ισορροπίες ώστε να καταφέρουν οι δυο τους να μπορούν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας. Από την κάθοδό τους στην Ερμού για ψώνια και μετά για ποτό στο αγαπημένο μπαρ στην είσοδο της Πλάκας, έως τη βόλτα τους σε γνωστό στέκι του ηθοποιού στα Εξάρχεια, ήταν αρκετή μια εβδομάδα για να λυθεί το μυστήριο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, να γίνει πλέον γνωστό ότι είναι ζευγάρι.

Είχε, βέβαια, προηγηθεί και η κοινή τους περιήγηση σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που δεν ήταν και τόσο συμπτωματική, αφού και οι δύο φρόντιζαν να τροφοδοτούν το Instagram με άμεση ανταπόκριση από τις πληγείσες περιοχές.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, η έντονη ομίχλη είχε σχεδόν σκεπάσει τα στούντιο ΚΑΠΠΑ στα Σπάτα, αλλά αυτό δεν έκανε τους κατοίκους στο Διαφάνι – το χωριό που διεξάγονται τα γεγονότα στις «Άγριες Μέλισσες» – να σταματήσουν, αφού τα γυρίσματα επιβαλλόταν να ολοκληρωθούν μέχρι αργά το βράδυ. Την ίδια ακριβώς στιγμή, σε ένα γειτονικό στούντιο οι μουσικές και τα γέλια δεν έλεγαν να κοπάσουν στο J2US.

Κάπως έτσι λέγεται ότι ξεκίνησαν όλα, από τα στούντιο ΚΑΠΠΑ, όπου γράφτηκε το πρώτο κεφάλαιο μια ισχυρής φιλίας, που όλα δείχνουν ότι έχει εξελιχθεί σε έναν μοιραίο έρωτα και μια κοινή συνεύρεση που κρύβει πολλαπλές συμπτώσεις.

Δεν ήταν τυχαίο πως την περασμένη άνοιξη τόσο η Δέσποινα Βανδή για τις ανάγκες του «My Greece», όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» βρίσκονταν στην Κρήτη την ίδια περίοδο. Τα Χανιά και ο Ψηλορείτης δεν ήταν μόνο το ιδανικό σκηνικό για τα νέα τηλεοπτικά πλάνα της τραγουδίστριας, αλλά και το καταφύγιο δυο ανθρώπων που πάσχιζαν να κουμαντάρουν με τον δικό τους τρόπο τα αδιέξοδά τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καταλυτικό ρόλο στη νέα γνωριμία, που τείνει να εξελιχθεί στη νέα μεγάλη ιστορία πάθους, έπαιξε το έντονο ενδιαφέρον που έκρυβε πάντα η Δέσποινα Βανδή για την υποκριτική. Η ανάγκη της, λοιπόν, να ζητήσει επιπλέον συμβουλές από τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη αναφορικά με τις υποκριτικές τεχνικές και τα σχέδια που είχε στο μυαλό της για μεγάλα μιούζικαλ, έγιναν η αφορμή για περαιτέρω συζητήσεις στο σπίτι του ηθοποιού στο κέντρο της Αθήνας, αφού η μετακόμιση από τη συζυγική εστία λέγεται ότι συνέπεσε με τη γνωριμία τους.

Εξ ου και ότι οι φήμες για απανωτές συναντήσεις της Δέσποινας Βανδή στο νέο σπίτι του ηθοποιού στο κέντρο δεν ήταν καπνός χωρίς φωτιά, όσο και αν οι φίλα προσκείμενες στον ηθοποιό πηγές ισχυρίζονταν ότι η τραγουδίστρια επισκεπτόταν τον χώρο του για να συναντήσει τον κολλητό του φίλο.

Η Δέσποινα Βανδή ήθελε άλλωστε να κάνει και στροφή στην καριέρα της, καθώς είχε κουραστεί από τα απανωτά ξενύχτια, ενώ το 2013 είχε τινάξει τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη στον αέρα, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή. Την κίνηση αυτή είχε προσέξει ο πάντοτε ευαίσθητος με την πολιτική Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έκτοτε ενέταξε τη Δέσποινα Βανδή στα δημόσια πρόσωπα που θα εκτιμούσε για πάντα.

Όλα αυτά έπαιξαν τον δικό τους θετικό ρόλο στη σειρά διαρκών συναντήσεων, που όπως φαίνεται, δεν άργησαν να εξελιχθούν αρχικά σε φιλία και τελικά σε δυνατό έρωτα…

Πηγή: Πρώτο Θέμα