20 Απριλίου, 2024

Τις δυνάμεις της με τη Frog Music ενώνει η OneNews

Τις δυνάμεις της με τη Frog Music ενώνει η OneNews

Τις δυνάμεις της με τη FROG MUSIC ενώνει η ONENEWS, με στόχο την προώθηση μέσω της ψηφιακής  και της κοινωνικής δραστηριοποίησης. Στο πλαίσιο αυτό, η FROG MUSIC υποστηρίζει τα νέα άτομα με την καλύτερη δυνατή προώθηση στο χώρο του τραγουδιού .

Πιο συγκεκριμένα, με τη στήριξη της FROG MUSIC ,η ONENEWS θα υλοποιήσει διαφορετικές ενότητες, καθώς και τη γνωριμία με τα social media και τη χρησιμότητά τους σήμερα.

Μέσα από τη συνεργασία και τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση, οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες δεξιότητες. ενώ, ταυτόχρονα, θα ανακαλύψουν τη… social πλευρά του εαυτού τους, .

Για τη FROG MUSIC, έχει μεγάλη αξία να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους σε κάθε φάση της ζωής τους, ενδυναμώνοντας τους ώστε να ανακαλύπτουν πτυχές του εαυτού τους και να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Γι’ αυτό η ONENEWS, με εμπιστοσύνη απέναντι στο έργο της FROG MUSIC, είναι στο πλευρό των καλλιτεχνών εκείνων που θέλουν να είναι δραστήριοι, να αποκτούν νέες γνώσεις, να ανταλλάσσουν εμπειρίες και σκέψεις, να κοινωνικοποιούνται και να κάνουν καλύτερη την κάθε στιγμή τους.