28 Μαρτίου, 2024

Θύμιος Μπουγάς: Μεγαλείο ψυχής από τον 39χρονο. Πώς κρυβόταν, τι είπε για όσους τον χλεύαζαν [video]

Θύμιος Μπουγάς: Μεγαλείο ψυχής από τον 39χρονο. Πώς κρυβόταν, τι είπε για όσους τον χλεύαζαν

Απόθεμα ψυχής απέδειξε πως διαθέτει ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, ο άνθρωπος που είχε εξαφανιστεί επί εβδομάδες από τον Πύργο, θύμα του άγριου bullying από συντοπίτες του.

Κρυμμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, μια ανάσα κυριολεκτικά από το δικό του, ο Θύμιος Μπουγάς μόλις βρέθηκε στην απίστευτη σκληρότητα που δέχθηκε είχε να ανταποδώσει μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Μεγαλείο ψυχής. Τον κορόιδεψαν, τον κυνήγησαν, τον προπηλάκισαν, έπεσε θύμα άγριου μπούλινγκ αλλά αυτός έχει να πει μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ!! Ευχαριστώ σε όλους!

-Δεν ήξερες ότι σε ψάχνουν; Ήξερες ότι σε ψάχνουν;
-Όχι
-Και ήσουνα συνέχεια στο σπίτι αυτό.
-Ναι
-Πού ήσουνα;
-Εδώ στον πύργο.

Δεν ήξερε ότι τον ψάχνουν. Παρά την κινητοποίηση, στην ουσία δεν τον είχε ψάξει ποτέ κανένας. Για 49 ημέρες ο «αόρατος» Θύμιος ήταν μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του. Αθόρυβος. Σε μια γειτονιά γεμάτη ζωή, αλλά δεν τον κατάλαβε κανείς.

Έβγαινε μόνο τις νύχτες κι ύστερα κρυβόταν πάλι στο νέο του καταφύγιο, σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα.

-Πώς έτρωγες; Μαγειρεύεις μόνο σου;
-Ναι
-Πήγαινες στο σούπερ μάρκετ ή είχε απόθεμα;
-Είχα. Ακόμα έχω.

Ο Θύμιος Μπουγάς εξετάστηκε ήδη από τους γιατρούς στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Δεν κατάφεραν να τον λυγίσουν ούτε οι 11 νταήδες του Πύργου που στο τραυματισμένο του πρόσωπο, έβγαλαν όλη την ασχήμια της δικής τους ψυχής.

Ο δήμαρχος Πύργου, δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε ο Θύμιος να αποκτήσει επιτέλους μία φυσιολογική ζωή.

Τα τελευταία χρόνια από τότε που το τροχαίο ατύχημα άλλαξε τη ζωή του, ο Θύμιος Μπουγάς έβγαινε μόνο τις νύχτες και κάλυπτε το πρόσωπό του με μία χειρουργική μάσκα για να μην τρομάζουν τα παιδιά τώρα χωρίς φόβο θα μπορεί να χαρεί το φως του ήλιου τώρα δεν τον κυνηγάει κανείς.