23 Απριλίου, 2024

Θυμάστε τον δημοσιογράφο Θοδωρή Δρακάκη; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε από την τηλεόραση

Θυμάστε τον δημοσιογράφο Θοδωρή Δρακάκη; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε από την τηλεόραση

Τι συνέβη;

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Καραβάτου

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/10) ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δημοσίευμα το οποίο θέλει τον ίδιο να βρίσκεται σε σχέση με στενή του συνεργάτιδα, με τον Κρατερό να δείχνει αρκετά ενοχλημένος.

Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη στις φήμες που αφορούν την προσωπική του σχέσ

«Πληροφορήθηκα σήμερα ότι έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας. Το δημοσίευμα λέει ξαφνικά ότι είμαστε μαζί και ότι αυτή είναι η νέα μου σχέση. Ο άνθρωπος αυτός δεν ανήκει στον χώρο μας και επειδή η γυναίκα αυτή έχει και σύζυγο και παιδάκι, δημιουργήθηκε μια αναταραχή.

Έχουμε μιλήσει και ζήτησα συγγνώμη καθώς το δημοσίευμα αυτό αφορούσε εμάς τους δύο (…) Ακόμη και αν ίσχυε κάτι από την προσωπική μου ζωή, αυτό που έχω ζητήσει και το έχω τηρήσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν με αφορά να βγαίνω και να μιλώ για τα προσωπικά μου. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις συνεργασίες μας τις δουλειές». Για την σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη αναφέρθηκε και η Κατερίνα Καραβάτου.