19 Απριλίου, 2024

Θρήνος για τον Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»

Θρήνος για τον Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»

Βαρύ πένθος για τον Πάρη Σκαρτσολιά

Βαρύ πένθος για τον Πάρη Σκαρτσολιά, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στη σειρά “Καφέ της Χαράς”, καθώς “έχασε” τον πατέρα του.

Την είδηση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός γνωστή, με φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα “Ο ήρωάς μου, ο πατέρας μου, ο καλύτερος φίλος μου, το στήριγμά μου, το πρότυπό μου, η πηγή δύναμής μου, θα είσαι πάντα εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάρης Σκαρτσολιάς υποδύθηκε τον γιο του Χάρη Ρώμα, τον Μανωλάκη, στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Καφέ της Χαράς”.

Η ανάρτηση του Πάρη Σκαρτσολιά για την απώλεια του πατέρα του

Μανωλάκης θρήνος καφέ της χαράς

Ο «Μανωλάκης» του Καφέ της Χαράς ερωτεύτηκε… παίκτρια του Survivor

Ερωτευμέvος είναι μετά το «Καφέ της Χαράς» ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης» – κατά κόσμον Πάρης Σκαρτσολιάς– και μάλιστα με πρόσωπο της τηλεόρασης! Ο λόγος για τη Βιργινία Δικαιούλια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον Survivor του 2018.

Ο 29χρονος ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί της στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ναπολεοντία», στην οποία πρωταγωνιστεί η τηλεοπτική του μαμά, Πενέλοπε Μαρκάτος ή αλλιώς… Κερασία Σαμαρά.

Οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν μαζί, ενώ μερικές ώρες πριν η πρώην παίκτρια του Survivor ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία στην οποία ο Πάρης την κρατά στην αγκαλιά του.

Και κάπως έτσι, έπαψαν οριστικά οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Καφέ της Χαράς», Έφη Ρασσιά.

 Ο «Μανωλάκης» του Καφέ της Χαράς ερωτεύτηκε… παίκτρια του Survivor

Η φωτογραφία της Βιργινίας Δικαιούλια

Η φωτογραφία της Βιργινίας Δικαιούλια

Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», την οποία και υπέγραφε ο Χάρης Ρώμας και από πέρυσι εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Στα νέα αυτά επεισόδια η Ματούλα απουσιάζει. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός; Επίσης, θυμάστε την κόρη της Ζουμπουλίας από το Παρά Πέντε; Δείτε πώς είναι σήμερα.

Η όμορφη ηθοποιός στη σειρά κρατούσε το ρόλο της Ματούλας, της άτακτης έφηβης που ονειρεύοταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει.

Μετά την επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα συμμετείχε σε κάποια άλλα σήριαλ όπως οι «Εντιμότατοι κερατάδες», το «Μου το κρατάς μανιάτικο» και τις «7 θανάσιμες πεθερές», ωστόσο έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της και είναι πραγματικά… αγνώριστη!

Πως είναι σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς