29 Μαρτίου, 2024

Θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο: Ο Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε που βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή του

Θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο: Ο Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε που βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή του

Τι εξομολογήθηκε;

Τέλος στο θρίλερ με τον Γιώργο Μαρίνο έδωσε ο Σταμάτης Φασουλής, καθώς αποκάλυψε πού βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή του.

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος σόουμαν στην Ελλάδα. Ήταν ο άνθρωπος που με τις καυστικές ατάκες και τις μιμήσεις του, προκαλούσε γέλιο και σατίριζε τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας. Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός.

Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει.

Ο Βασίλης Θωμάκος, φίλος του, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μαρίνος είναι μια χαρά.

«Μένει μαζί μας. Είναι μια χαρά ο άνθρωπος. Όλη μέρα μαζί είμαστε. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει. Όλα αυτά που γράφουν είναι ψέματα. Βλέπει τηλεόραση. Και οι ταινίες του αρέσουν και όλα του αρέσουν. Βλέπει έργα ξένα και ελληνικά και ειδήσεις, τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι καλύτερα από πριν»

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αναφερθεί στον ηθοποιό και ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και ανέφερε: «Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με ανθρώπους που τον προσέχουν σε ένα σπίτι, πολύ ωραία. Βγαίνει και βόλτες. Νομίζω ότι είναι καλά. Από ό,τι μαθαίνω, νομίζω ότι είναι καλά και χαίρομαι πάρα πολύ».

«Παίρνω φάρμακα, είμαι σε άθλια κατάσταση»: Μίλησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Μαρίνος!

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία όχι μόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως ηθοποιός. Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να αποσυρθεί, αποκαλύπτοντας πως είναι σε άθλια κατάσταση και παίρνει φάρμακα.

Σήμερα, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα σπίτι στη Βούλα και αυτό του έχει στοιχίσει πολύ.

«Προτίμησα να φύγω από τον χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με «φύγουν». Αλλά έπρεπε να σταματήσω , γιατί μεγαλώνω και δεν ήθελα να γίνω ξεφτίλα», δήλωσε στο περιοδικό ciao και συνέχισε: «Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια.

Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου».

Γιώργος Μαρίνος

Ο showman πιο ειλικρινής από ποτέ δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει ότι περνάει πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα, αφού η δουλειά του ήταν όλη του η ζωή.

Μάλιστα, νιώθει πικρία για κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πλευρό του. «Να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δεν ζήτησα τίποτα.

Αυτό μου έχει προκαλέσει κατάθλιψη, παίρνω κάποια φάρμακα και ακολουθώ θεραπευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν».